Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kax dk da çıktıMerhaba reglime üç gün war yumurtlama gününde ve ertesi gün birliktelik oldu erken testlerden yaptığımda negatifti ama bir saat önce minik kasette yaptım ben silik mi görüyorum Yoksa halisülasyon mu sizde bir bakarmısınız rica etsem
Çok silik yarın tekrarla derimMerhaba reglime üç gün war yumurtlama gününde ve ertesi gün birliktelik oldu erken testlerden yaptığımda negatifti ama bir saat önce minik kasette yaptım ben silik mi görüyorum Yoksa halisülasyon mu sizde bir bakarmısınız rica etsem
Beş dk bekledimKax dk da çıktı
Geçen ay bu kaset testler beni yanılttı hemde çook net çif çizgi çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç negatif ama inşallah sende vardır.. Umudumuzu kaybetmeyelimMerhaba reglime üç gün war yumurtlama gününde ve ertesi gün birliktelik oldu erken testlerden yaptığımda negatifti ama bir saat önce minik kasette yaptım ben silik mi görüyorum Yoksa halisülasyon mu sizde bir bakarmısınız rica etsem
İnşallah rabbim herkese nasip etsin rabbim hayırlısını versinGeçen ay bu kaset testler beni yanılttı hemde çook net çif çizgi çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç negatif ama inşallah sende vardır.. Umudumuzu kaybetmeyelim
Sabah bir kez daha yapayım ozamanÇok silik yarın tekrarla derim
Aynen sabah bir kez daha deneyeceğimSanki var gibi. Yarın tekrar yapın sabah ilk idrarla.
Benimde 3 gün varken böyle çıkmıştı ilk idrarlar daha belli olur sonucunuzu beklicemMerhaba reglime üç gün war yumurtlama gününde ve ertesi gün birliktelik oldu erken testlerden yaptığımda negatifti ama bir saat önce minik kasette yaptım ben silik mi görüyorum Yoksa halisülasyon mu sizde bir bakarmısınız rica etsem
Sonucunuz ne olduSabah bir kez daha yapayım ozaman
çok şükür şuan 14 haftalığımSonucunuz ne oldu