Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım. Hayırlı olsun. Kan verip değerine baktır. 2 güne bir de kontrol ettir. Sağlıkla ilerlesinEki Görüntüle 2967268 kızlar gebelik varmı sizce adetime 2 gün var daha
Var canım. Hayırlı olsun. Kan verip değerine baktır. 2 güne bir de kontrol ettir. Sağlıkla ilerlesin
Merhaba. Verdiniz mi acaba?İnşallah ya yarın gidip veriyim testi inşallah hevesim kursağımda kalmaz![]()
Var kan vermeye gitmelisinEki Görüntüle 2967268 kızlar gebelik varmı sizce adetime 2 gün var daha
Hyr sabah kalktığımda adet olmuştum o yüzden gitmedimMerhaba. Verdiniz mi acaba?
Sabah hasta olunca gitmedim yaVar kan vermeye gitmelisin
Testte çok net görünüyor. Üstüne görme gibi bsey olabilir. Bence yine de test verinHyr sabah kalktığımda adet olmuştum o yüzden gitmedim![]()
Yarın gideyim bir benmde icim rahat degil aklimda soru isareti kalmaz hemTestte çok net görünüyor. Üstüne görme gibi bsey olabilir. Bence yine de test verin
Aynen aynen. Kesin gidin. Sonucu bizimle paylaşın. Merak ettim ben deYarın gideyim bir benmde icim rahat degil aklimda soru isareti kalmaz hem
gittim testi yaptırdım heycanlı heycanı sonu hüsran 0.010 çıktıAynen aynen. Kesin gidin. Sonucu bizimle paylaşın. Merak ettim ben de![]()
Üzüldüm sizin adınızagittim testi yaptırdım heycanlı heycanı sonu hüsran 0.010 çıktı