Doktora gitmelisin normal değil kimse bilemez ne olduğunuArkadaşlar yumurtlama dan 1 hafta sonra hafif lekelenme gördüm adet günüme 1 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif cikti ve ertesi gün adet oldum. Adetim bittikten 3 gün boyunca kanama oldu sonra tekrar gebelik testi yaptım bu sefer yine pozitif çıktı yarın tahlil sonucum çıkacak sizce düşük mü yapıyorum yoksa kimyasal gebelik mi falan...
Nedir sizce ilk defa böyle bişey yaşadım yardımcı olun
Kimyasal gebelikten şüpheleniyorum benDoktora gitmelisin normal değil kimse bilemez ne olduğunu
O da olabilir tabi peki testlerde koyuluk varmı yoksa silikmiKimyasal gebelikten şüpheleniyorum ben
Kimyasal bebeklikten şüpheleniyorum acaba bu şekilde olan varmı diye açtımdiger konunuzda alamadiginiz cevap neydi? Neden tekrar ayni konuyu actiniz?
Iki test yaptım 6 gün arayla ilki silik çıktı ikincisi biraz daha koyu olduO da olabilir tabi peki testlerde koyuluk varmı yoksa silikmi
Canım kanama olunca mühim olabilir gitmen lazımdı acilIki test yaptım 6 gün arayla ilki silik çıktı ikincisi biraz daha koyu oldu
Evet haklısınızCanım kanama olunca mühim olabilir gitmen lazımdı acil
kimyasalda testte koyulasma olmaz kanama oldukran sonra negatif cikar. Cunku deger sifirlanmistir.Iki test yaptım 6 gün arayla ilki silik çıktı ikincisi biraz daha koyu oldu
Neden o zaman hep pozitif çıkıyor emin olmak için iki kere yaptım kafam çok karışıkkimyasalda testte koyulasma olmaz kanama oldukran sonra negatif cikar. Cunku deger sifirlanmistir.
Sen yarın acil git doktora hiç kanla uğraşma git doktor gerek duyarsa yaptırır zaten anlarsın ne olduğunu inşallah bebeğin seninledirEvet haklısınız
Inşallah canımSen yarın acil git doktora hiç kanla uğraşma git doktor gerek duyarsa yaptırır zaten anlarsın ne olduğunu inşallah bebeğin seninledir
Onu doktora danissan daha saglikli olur canim bazilari hamile oldugu halde adet gununde kanama da yasayabiliyor belki de oyledir ama biz bilemeyiz bunu tabiNeden o zaman hep pozitif çıkıyor emin olmak için iki kere yaptım kafam çok karışık
Daha önce kimyasal gecirdinjz mi?.. Benim kimyasalimda kanama başladığında hala yüksekti hatta tam düştü artık bi kan vereyim dedigimde daha da yükselmişti değerim.. Totalde 10 gün civarı sürdü kanamam ve sonrasinda ikiser kat olmak üzere düştü hcg degerlerim.. Yani kanama bitene kadar hcg yüksek çıkar, yani bende öyle olmuştukimyasalda testte koyulasma olmaz kanama oldukran sonra negatif cikar. Cunku deger sifirlanmistir.
Canım kan testi sonucunu bize de bildirirmisinNeden o zaman hep pozitif çıkıyor emin olmak için iki kere yaptım kafam çok karışık
Evet gecirdim bende deger dustukten sonra kanama baslamisti. Herkesin farkli olabiliyor demekkiDaha önce kimyasal gecirdinjz mi?.. Benim kimyasalimda kanama başladığında hala yüksekti hatta tam düştü artık bi kan vereyim dedigimde daha da yükselmişti değerim.. Totalde 10 gün civarı sürdü kanamam ve sonrasinda ikiser kat olmak üzere düştü hcg degerlerim.. Yani kanama bitene kadar hcg yüksek çıkar, yani bende öyle olmuştu
Tam sifirlaninca mi kanama başlamıştı?Evet gecirdim bende deger dustukten sonra kanama baslamisti. Herkesin farkli olabiliyor demekki
Kan verdim 21 cikti deger sonra dr bikac gune sifirlanir kanama baslar dedi ertesi gun basladiTam sifirlaninca mi kanama başlamıştı?
Evet sizdeki farklı olmuş benim değerlerim yüksekti belki o yüzden uzun sürdü.. Ne güzel tekrar hamiș kalabilmissiniz tebrik ederim bu aradaKan verdim 21 cikti deger sonra dr bikac gune sifirlanir kanama baslar dedi ertesi gun basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?