Gebelik varmi sizce

mhndskz05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
32
5
1
27
5 tane test yaptim 3 ü erken gebelik testi 2 si normal hepsinde silik 2. Cizgi cikti bir tanesini atiyorum resim olarak kan vermeye gittim adetime daha 5 gun var diye kan almadi aile hekimi haftaya gel dedi sizce gebelik olabilirmi istiyoruz eşimle :)
IMG_20230821_105039.webp
IMG_20230821_104704.webp

Eklentiler

• IMG_20230821_105039.webp
    IMG_20230821_105039.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 169
Dün yapmistim bunlari simdi bir tane daha yaptim daha belirgin bir cizgi cikti 1 2 dk icinde Eki Görüntüle 3289522

Bence var gibi birseyler ama daha yeni adetini bekle adetden 5gun gecince koyu cift cizgi çikiyor gebelik olunca insallah kimyasal diyildir adeti bekliyemiyosan 2gun gecince yine yap gun gectikce daha belirgin olucak mesela bende 2gun once silik çizgiydi 2gun sonra tekrar yapdim koyu cizgi cikti degerler artiyor çunki

5 tane test yaptim 3 ü erken gebelik testi 2 si normal hepsinde silik 2. Cizgi cikti bir tanesini atiyorum resim olarak kan vermeye gittim adetime daha 5 gun var diye kan almadi aile hekimi haftaya gel dedi sizce gebelik olabilirmi istiyoruz eşimle :)Eki Görüntüle 3289476 Eki Görüntüle 3289477
Canım merhaba . Testlere göre var gibi görünüyor . Bat tarihin ne zaman ? Bende bebek düşünüyorum bu ay adetim 29 unda henüz gebelik testi yapamadım , üzülürsem diye . 2 gün önce aile hekimime gittim senin doktorun gibi test yapmadı .ama ben başka bir doktora danıştım 28 günde bir adet oluyorsanız bugünlerde çıkar dedi . Muhtemelen senin gebeliği oluşmuş , istersen özel bi yerde baktırabilirsin

Canım merhaba . Testlere göre var gibi görünüyor . Bat tarihin ne zaman ? Bende bebek düşünüyorum bu ay adetim 29 unda henüz gebelik testi yapamadım , üzülürsem diye . 2 gün önce aile hekimime gittim senin doktorun gibi test yapmadı .ama ben başka bir doktora danıştım 28 günde bir adet oluyorsanız bugünlerde çıkar dedi . Muhtemelen senin gebeliği oluşmuş , istersen özel bi yerde baktırabilirsin
25 inde adet göreceğim normalde bende 30 günde bir oluyorum baska bir hastanede verdim kan testi umarım hayırlı sonuç alırım bakalım:)

Back
X