Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok silik var gibi. Adet günün geçti mi elinde varsa testi erken gebelik ile tekrar et ya da direk kan ver istersen ama var gibi duruyor
Üstteki ilk 2 dk diğeri 30 dk sonra falanKaç dakikada çıktı
var canım hayırlı olsunÜstteki ilk 2 dk diğeri 30 dk sonra falan
İnsaAlahvar canım hayırlı olsun
silik çizgi görünüyorMerhaba bende adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım bugün 1 gün kaldı adete, test bu şekilde yarın adet olmazsam ptesi kan tahlili vermeyi düşünüyorum
5 gün önce negatif bugün bu şekilmi çıktı canımMerhaba bende adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım bugün 1 gün kaldı adete, test bu şekilde yarın adet olmazsam ptesi kan tahlili vermeyi düşünüyorum
2 gün sonra silik çizgi gözüktü5 gün önce negatif bugün bu şekilmi çıktı canım
Ha 2 gün önce negatifti peki yumurtlama takip ettiniz mi2 gün sonra silik çizgi gözüktü
Yaptığınız aynı test 2 gün sonra mı pozitif oldu2 gün sonra silik çizgi gözüktü
İlk hemen hayali gördüyseniz vardırBirde ben atayım bugün yaptım ilk başta hayali gordum kahvaltımı yaptım 1 saat gecti tabi baktım böle belki kuruma belki var umut bakalimbenim bata 5 6 gün var
Umarımİlk hemen hayali gördüyseniz vardır![]()
Evet takip ettimHa 2 gün önce negatifti peki yumurtlama takip ettiniz mi
Şöyle söyleyeyim hafif silik çizgi oluştu tam gözükmüyor. Bugün kaset test yaptım pozitif çıktıYaptığınız aynı test 2 gün sonra mı pozitif oldu