P portero Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2025 25 1 1 24 6 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi portero #1 2 gün süren ilk pembe sonra kahverengi akıntım oldu şuan hiç bir şekilde akıntım yok karnım adet olucam gibi ağrıyor yerleşme kanaması böyle mi oluyor bu yerleşme olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2025
2 gün süren ilk pembe sonra kahverengi akıntım oldu şuan hiç bir şekilde akıntım yok karnım adet olucam gibi ağrıyor yerleşme kanaması böyle mi oluyor bu yerleşme olabilir mi?
leydii69 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 1.645 756 123 6 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi portero #2 Buraya bu şekilde görsel atana kadar test yapsan daha mantıklı değil mi veya başlığa yazsan keşke de girip görmek zorunda kalmasak
Buraya bu şekilde görsel atana kadar test yapsan daha mantıklı değil mi veya başlığa yazsan keşke de girip görmek zorunda kalmasak
C cileklimilkshakes Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2025 39 15 3 27 6 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi portero #3 Pedinizin görselini atacak kadar mahremiyet duygunuz yok mu ya da diğer insanlar rahatsız olur diye düşünemiyor musunuz?
Pedinizin görselini atacak kadar mahremiyet duygunuz yok mu ya da diğer insanlar rahatsız olur diye düşünemiyor musunuz?