Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm çizgiyi çok çok yeni olabilir.Merhaba kızlar benim adetime 5 gün var 24 temmuzda regli olmuştum bugun test yaptım böyle çıktı çok silik çizgi görebiliyomusunuz gebelik olabilirmi
Gördüm canım. İnşallah sağlıkla büyür.Merhaba kızlar benim adetime 5 gün var 24 temmuzda regli olmuştum bugun test yaptım böyle çıktı çok silik çizgi görebiliyomusunuz gebelik olabilirmi
Hayırlısı olsun sizin için.İnşallah regli günün geçince tekrarlıycam
İnşallah hamileyimdirGördüm canım. İnşallah sağlıkla büyür.
bende göremedim
bende göremedim
Teşekkür ederim inşallah gecikince kan vericemBende göremedim testin kendi çizgisi gibi duruyor hayırlı haber alırsın inşallah canım yarın ilk idrarla tekrar yap istersen
Bende göremedim canım yaMerhaba kızlar benim adetime 5 gün var 24 temmuzda regli olmuştum bugun test yaptım böyle çıktı çok silik çizgi görebiliyomusunuz gebelik olabilirmi
İnşallah vardır benim de adetim 25 temmuz hemen hemen aynı zamanda adet olacağız ama inşallah olmayızBende göremedim canım ya
İnşallah ya sen test yaptınmıİnşallah vardır benim de adetim 25 temmuz hemen hemen aynı zamanda adet olacağız ama inşallah olmayız
Yok canım korkuyorum. İnan 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum bende eşimde ileri hız problemi var varikosel hemde Bilemiyorum mucize olur eğer olursa yarın catlamadan sonraki 11. Gün yapsam cikarmikiİnşallah ya sen test yaptınmı
Çatlatma iğnesi betayı yükselttiği için yaparsan çıkar bekle 4 5 gün daha çünkü bende 2 ay önce çatlatma iğnesi kullandım 12 gün test yaptım çift çizgiydi 2 gün sonra kan verdim 1,20 çıktıYok canım korkuyorum. İnan 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum bende eşimde ileri hız problemi var varikosel hemde Bilemiyorum mucize olur eğer olursa yarın catlamadan sonraki 11. Gün yapsam cikarmiki
Çatlatma iğnesi kullanmadım canim ovulasyon testi kullandım çatlamayi gördümÇatlatma iğnesi betayı yükselttiği için yaparsan çıkar bekle 4 5 gün daha çünkü bende 2 ay önce çatlatma iğnesi kullandım 12 gün test yaptım çift çizgiydi 2 gün sonra kan verdim 1,20 çıktı
Yanlış anladımÇatlatma iğnesi kullanmadım canim ovulasyon testi kullandım çatlamayi gördüm