Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalet çizgiyi gördüm bende testinizde. Benimde adetime 3 gün var normal kaset testlerden yaptım bugün benimde çok zor görünen bi hayalet çizgi var. Ama ben düşüklerimden dolayı bu ay daha istemiyorum. Hakkımızda hayırlı sonuçlar olur inşallahMerhaba kızlar benim adetime 5 gün var 24 temmuzda regli olmuştum bugun test yaptım böyle çıktı çok silik çizgi görebiliyomusunuz gebelik olabilirmi
Amın inşallah Kan testi yaptırdım 7 çıktı gebelik varmıdırHayalet çizgiyi gördüm bende testinizde. Benimde adetime 3 gün var normal kaset testlerden yaptım bugün benimde çok zor görünen bi hayalet çizgi var. Ama ben düşüklerimden dolayı bu ay daha istemiyorum. Hakkımızda hayırlı sonuçlar olur inşallah![]()
Kan testi yaptırdım bugün 7 çıktı adete 4 gün varBende gördüm tatlım ama kurma çizgiside olabilir inş hamilesin dir ama isteyen herkese versin rabbim. Sonucu bizlede paylaş merak etmeyelim![]()
5 üstü gebelik canım 2 gün sonra yine kan testi yaptır eğer sağlıklı bir gebelikte iki katına yükselecektir gönlünden geçeni Rabbim nasip etsinAmın inşallah Kan testi yaptırdım 7 çıktı gebelik varmıdır
Kan verdim bugun 7,04 çıktıBen gördüm ama kan testi verin.
Tekrarlıycam 2 gün sonra. Amin inşallah5 üstü gebelik canım 2 gün sonra yine kan testi yaptır eğer sağlıklı bir gebelikte iki katına yükselecektir gönlünden geçeni Rabbim nasip etsin
Ayyy hadi hadi inşallah dün bende yaptım 2 gün var adetime sonuc negatif ben silik çizgi falan hiç bir şey görmedim. Adet biteminde bidaha kan ver canım 5 üstü gebelik diye biliyorum bendeKan testi yaptırdım bugün 7 çıktı adete 4 gün var
Adetin kaç gün geçtiKan verdim bugun 7,04 çıktı
4 gün var daha adetimeAdetin kaç gün geçti
Kimyasal veya sağlıksız gebelik olabilir. Doktor ne dedi?Kızlar bugun yine kan verdim 9,48 çıktı![]()
Yeni oluşan gebelik olabilir dedi pazartesi tekrar kan testi vericemKimyasal veya sağlıksız gebelik olabilir. Doktor ne dedi?
Hadi inşallah.Yeni oluşan gebelik olabilir dedi pazartesi tekrar kan testi vericem
Sağda hayalet çizgi var erken olduğundan herhalde. Ama çokta ümitlenmeyin adet gecikmesini bekleyin bence çünkü yalancı pozitif diye bir şey duydum.Merhaba kızlar benim adetime 5 gün var 24 temmuzda regli olmuştum bugun test yaptım böyle çıktı çok silik çizgi görebiliyomusunuz gebelik olabilirmi
< işareti küçük anlamına gelir, beta hcg 5 ve üstü iste >5 derdi.merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
teşekkür ederim< işareti küçük anlamına gelir, beta hcg 5 ve üstü iste >5 derdi.
Sonucunuz Negatif.
umarım istediğiniz sonuçları alırsınız.