Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ne testi nasil yapılıyor canimArkadaşlar ikitane test aldım ikiside silik çizgi çıktı kan tahlili verdim yarına çıkar dediler Eki Görüntüle 3211144 bugünde kanama geldi mide bulantısı kusma baş dönmesi oldu ihpo testi yaptım buda çok kabardı lütfen yardım etermisinsiniz
bu ne testi nasil yapılıyor canim
ihpo ne? neyle yaptın da bunu?Arkadaşlar ikitane test aldım ikiside silik çizgi çıktı kan tahlili verdim yarına çıkar dediler Eki Görüntüle 3211144 bugünde kanama geldi mide bulantısı kusma baş dönmesi oldu ihpo testi yaptım buda çok kabardı lütfen yardım etermisinsiniz
Bardaktaki nedirArkadaşlar ikitane test aldım ikiside silik çizgi çıktı kan tahlili verdim yarına çıkar dediler Eki Görüntüle 3211144 bugünde kanama geldi mide bulantısı kusma baş dönmesi oldu ihpo testi yaptım buda çok kabardı lütfen yardım etermisinsiniz
Çamaşır suyuyla yaptimihpo ne? neyle yaptın da bunu?
camasır suyuyla idrar karısınca zehırlı gaz cıkıyormus..hamıleysen bıle cocugu zehırlemene deger mı 2 gun sonra yapmak varken test alıp da..Çamaşır suyuyla yaptim
Test aldım silik çıktı banada arkdslar söyledi yap diye gecede sancilandim et parçası düştücamasır suyuyla idrar karısınca zehırlı gaz cıkıyormus..hamıleysen bıle cocugu zehırlemene deger mı 2 gun sonra yapmak varken test alıp da..
bence kan vermelısın tekrar dun verdıgının sonucu ne?Acaba gebelik varmi