Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay 15 Ağustos da kimyasal gebelik geçirdimcok silik ama ben de gordum :)insallah bebis geliyordur
Evet ben gördüm adetin ne zamandı
İnsllah hayırlısı olsun kismet diyelimcok silik ama ben de gordum :)insallah bebis geliyordur
Benim ikinci kızımda böyle olmuştu hadi hayırlı olsun canımAcaba ikinci çizgi görünüyor mu
Belirtilerin var mı ve ne tür belirtilerin var benimde 5 günüm kaldı heyecanlıyım erken gebelik testi alsam mı bilemedimİnsllah hayırlısı olsun kismet diyelim
Çok sevindim. Güzel düşün , kucağına al inşallahGitim hemen kan verdim kan da 47 çıkmış ti inşallah yükselir
Bundan önceki de aynı böyle olmuştu kimyasal di buda inşallah kimyasal değildir bu 46 çıktı beta HCGVar gibi eğer hemen silik çıktıysa yarım saat sonra çıktıysa yaniltıcı
Ben gebeliğimi 31 değerle öğrendim Allah nasip ederse 20 gün sonra doğumum var hiç takılma rakamlara insallah düzenli artarBundan önceki de aynı böyle olmuştu kimyasal di buda inşallah kimyasal değildir bu 46 çıktı beta HCG
Masllah bugün yine kan verdm 178.8 olmuştuBen gebeliğimi 31 değerle öğrendim Allah nasip ederse 20 gün sonra doğumum var hiç takılma rakamlara insallah düzenli artar