- 8 Kasım 2023
- 45
- 1
- 6
- 31
- Konu Sahibi Zeynep 0109
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dakika sonra çizgi göründü
Kızlar cumartesi günü adete bes gum kala kan verdm 32 cıkmıstı bugun adet günüm 26.4 cıktı sızce yükselir mi yenıdem ıkı farklı hastanede verdm doktor cumartesi günü tekrar ver dedi
Adetim gecıkmemişti ama onun etkisi olurmu normal âdet gunum bugündü tesadüf kan vermstk öyle ögrendmHani canım aradan beş gün falan geçmiş değerin düşmüş farklı laboratuvar ne kadar fark atar fark eder mi bilmiyorum ama inşallah hemen değerlerin tekrar yükselir bu değere göre kimyasal gösteriyor
İdrar cokmu damlattnz acaba pozitif gbi durmuyor cizgi var ama dagilmis
Degerin dusmesi sagliksiz gebelik demek canim kimyasal gebelik olmus tamamen sifirlanip adet gormen lazim vucut sagliksiz gebelik olunca kimyasala donustryormus insallah saglikli gebeligin olur Allah im gonlune gore versin nasilsin durumun ne suandaKızlar cumartesi günü adete bes gum kala kan verdm 32 cıkmıstı bugun adet günüm 26.4 cıktı sızce yükselir mi yenıdem ıkı farklı hastanede verdm doktor cumartesi günü tekrar ver dedi
Kendim cok iyiyim agrm dahı Yok doktor sadece labaratuvar kaynaklı olabilir cumartesi tekrar ver dedi adet gecikmesi de bugum oldugu için daha sağlıklı sonuc olur dediDegerin dusmesi sagliksiz gebelik demek canim kimyasal gebelik olmus tamamen sifirlanip adet gormen lazim vucut sagliksiz gebelik olunca kimyasala donustryormus insallah saglikli gebeligin olur Allah im gonlune gore versin nasilsin durumun ne suanda
İnsallah saglikli gebelik haberyle gelirsin canim bizide haberdar et yineKendim cok iyiyim agrm dahı Yok doktor sadece labaratuvar kaynaklı olabilir cumartesi tekrar ver dedi adet gecikmesi de bugum oldugu için daha sağlıklı sonuc olur dedi
Sonucun ne cıktı canımKızlar cumartesi günü adete bes gum kala kan verdm 32 cıkmıstı bugun adet günüm 26.4 cıktı sızce yükselir mi yenıdem ıkı farklı hastanede verdm doktor cumartesi günü tekrar ver dedi