Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi görülüyor ama çubuk testleri açmadan yapmanız tavsiye ediliyor sonucu hatalı çıkarabilirmiş ,testin markası güvenilirse ve ilk 5 10 dk içinde çıktıysa pozitifYumurtalama günümün üstünden tam 9 gün geçti adetime 5 gün var sizce gebelik varmı
Test yaptıktan sonra çıkardım böyle yan yana yapıştırıp not almak istedim bu ay çok umutluyum ilk defa silik çizgi çıkan bir test sonucum varSilik çizgi görülüyor ama çubuk testleri açmadan yapmanız tavsiye ediliyor sonucu hatalı çıkarabilirmiş ,testin markası güvenilirse ve ilk 5 10 dk içinde çıktıysa pozitif2 günde 1 tekrarlayıp koyulaşma takip edebilirsiniz veya imkanıznız varsa kan verin derim ben ikinci çizgiyi gördüm
Hangi marka canımTest yaptıktan sonra çıkardım böyle yan yana yapıştırıp not almak istedim bu ay çok umutluyum ilk defa silik çizgi çıkan bir test sonucum var
Hangi marka canım
Öyle yapayımCanım bu herkese yalancı pozitif çıkarıyor yarın başka bir testle dene hem varsa bile betan yğkseldiği için daha net çıkar
Ay hadi gözünüz aydınnn inşallah sağlıkla gebesinizdirTest yaptıktan sonra çıkardım böyle yan yana yapıştırıp not almak istedim bu ay çok umutluyum ilk defa silik çizgi çıkan bir test sonucum var
İnşallah rabbim isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallahAy hadi gözünüz aydınnn inşallah sağlıkla gebesinizdir![]()
Umarım bebeğin seninledirÖyle yapayım
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin diliyorumUmarım bebeğin seninledir