- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Nesliozdgn
-
Gebelik söz konusu değil.adeti olmuşsun canım..Meraba ben yeni katildim size bisey sormak istiyorum cvp verirseniz çok sevinirim ben adet döneminden 4 gün önce ilişkiye girdim adet oldum ve biteli bugün 5 gün oldu aşırı bel agrim var ve gebe kalmak istiyorum sizce hamilelik varmı..
Canm kasıklarda da ağrı varsa yumurtlama dönemine giriyorsun ondn agriyordur belin 12 14 16.gunleri degerlendrPeki teşekkür ederim hayırlısı olsun artık
Aslinda tedavi görüyorum ama eşim uzman çavuş olduğu için suriye ye gitmek zorunda kaldıCanm kasıklarda da ağrı varsa yumurtlama dönemine giriyorsun ondn agriyordur belin 12 14 16.gunleri degerlendr
Himmm Rabbim kavuştursun tez zamanda mesleği zor.. hakkinizda hayırlısı olsun önümüzdeki ay olur inşallahAslinda tedavi görüyorum ama eşim uzman çavuş olduğu için suriye ye gitmek zorunda kaldı
Amin cnm. inşallah olurHimmm Rabbim kavuştursun tez zamanda mesleği zor.. hakkinizda hayırlısı olsun önümüzdeki ay olur inşallah
Ayy inşallah cnm yaaa bakalım ne olacak...Mümkün değil demek doğru olmaz belki ayda iki kere yumurtluyorsundur belki adet olurken yımurtladın bunu ancak Dr söyleyebilir sen yinede takip et kendini hiç belli olmaz hayırlısı hakkınızda
İnşallah kuzum ❣Ayy inşallah cnm yaaa bakalım ne olacak...