• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

kavunicibaliikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
48
Selam kizlar epeydir buralarda yoktum 😄 şimdi direkt konuya giriyorum yumurtlama donemimde ilişki oldu korunmasız. Şuan adetime 9 gün var. Erken gebelik testi sizce sonuç verir mi? Bir kızım var bu arada onu da buraya yazmıştım 🙈😄

Selam kizlar epeydir buralarda yoktum 😄 şimdi direkt konuya giriyorum yumurtlama donemimde ilişki oldu korunmasız. Şuan adetime 9 gün var. Erken gebelik testi sizce sonuç verir mi? Bir kızım var bu arada onu da buraya yazmıştım 🙈😄
Sen yine her ihtimale karşı adet gününden 2 3 gün önce yap erken gebelik testini bence inşallah istiyorsan olmuştur

Sen yine her ihtimale karşı adet gününden 2 3 gün önce yap erken gebelik testini bence inşallah istiyorsan olmuştur
Ayy aslında istiyor muyum istemiyor muyum bilmiyorum biraz nasip dedik aslında ama istiyor gibiyim de kızım büyüdü çünkü ikinci için ideal zaman gibi ama kafamda soru işaretleri 😄

Ayy aslında istiyor muyum istemiyor muyum bilmiyorum biraz nasip dedik aslında ama istiyor gibiyim de kızım büyüdü çünkü ikinci için ideal zaman gibi ama kafamda soru işaretleri 😄
Valla çocuk işi biraz nasip biraz beklenmedik oluyor bende 3 . Yu istiyordum eşim istemiyordu korunmamiza rağmen olmuştu 3. Kaybettim ama şimdi tekrar istiyorum 3. Yu

Selam aşkım benim de adetime 9 gün var ben de sabırsızlıkla bekliyorum ya 🫠🥰🤣

Selam kızlar 11dpo'sa erken gebelik testi yaptım negatif şimdi beklenen adet tarihim bugün ve kaset gebelik testi yaptım ilk 7 dakikada çok silik ikinci çizgi çıktı gözşe görüyorum ama hani emin olamadım ama kamera algılamıyor buraya koyduğumda zaten kalite düşüyor bu yüzden fotoğrafın ayarlarıyla oynadım böyle olan var mı aranızda

Eklentiler

• IMG_5976.webp
    IMG_5976.webp
    25 KB · Görüntüleme: 15
Selam kızlar 11dpo'sa erken gebelik testi yaptım negatif şimdi beklenen adet tarihim bugün ve kaset gebelik testi yaptım ilk 7 dakikada çok silik ikinci çizgi çıktı gözşe görüyorum ama hani emin olamadım ama kamera algılamıyor buraya koyduğumda zaten kalite düşüyor bu yüzden fotoğrafın ayarlarıyla oynadım böyle olan var mı aranızda
Kızımda benim de beklemen adet günümde silik bir çizgi çıkmıştı. Ertesi gün bi tık koyulaşmıştı. Siz yarın da bi deneyin bence

Selam aşkım benim de adetime 9 gün var ben de sabırsızlıkla bekliyorum ya 🫠🥰🤣
Ne zaman yapacaksın 🤣

Benim testime de bakar mısınız? İlk 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı, daha sonra farklı bir markayla yaptım tek çizgi çıktı, yarın sabah tekrarlayım mı? Regli gecikmem var ve aşırı uyku halim var.

Eklentiler

• 1000040950.webp
    1000040950.webp
    4 KB · Görüntüleme: 8
Back
X