Gebelik varmıdır sizce

Aylin08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
41
13
3
32
Arkadaşlar adet günüm 6 gün gecikti iki normal testl bir tane erken gebelik testi kullandım pozitif çıktı sizce yanılma ihtimali varmı erken gebelik testi comfort, normal testlerin ismi artimed ?

Gününüz epey geçmiş testte iki çizgi ise hamilesinizdir testlerin fotosunu atsaydınız iyi olurdu

Arkadaşlar adet günüm 6 gün gecikti iki normal testl bir tane erken gebelik testi kullandım pozitif çıktı sizce yanılma ihtimali varmı erken gebelik testi comfort, normal testlerin ismi artimed ?
3 testin üçünün de birden yanılma payı %0.1 falandır heralde

Ben testlerin negatif çıkarırsa yanılma olacağını ,pozitif çıkarırsa yanılma ihtimalinin çok çok az olduğunu biliyorum gene tabi ümitlendirmiş olmayayım ama sanmıyorum

Yanlislikla negatif çıkabilir. Alinan damlada yeterli hcg olmazsa. Ama yanlislikla pozitif cikmaz 3 tanesi de pozitifse dogrudur kesinlikle. Bir de fotograf atin bence.

Ben testlerin negatif çıkarırsa yanılma olacağını ,pozitif çıkarırsa yanılma ihtimalinin çok çok az olduğunu biliyorum gene tabi ümitlendirmiş olmayayım ama sanmıyorum
Merhaba adetim 5 gün geçti test yaptım ikinci çizgi çıkmadı yanılma payı olur mu ki bilginiz var mı

Back
X