Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar adet günüm 6 gün gecikti iki normal testl bir tane erken gebelik testi kullandım pozitif çıktı sizce yanılma ihtimali varmı erken gebelik testi comfort, normal testlerin ismi artimed ?
Arkadaşlar adet günüm 6 gün gecikti iki normal testl bir tane erken gebelik testi kullandım pozitif çıktı sizce yanılma ihtimali varmı erken gebelik testi comfort, normal testlerin ismi artimed ?
Ben testlerin negatif çıkarırsa yanılma olacağını ,pozitif çıkarırsa yanılma ihtimalinin çok çok az olduğunu biliyorum gene tabi ümitlendirmiş olmayayım ama sanmıyorum
Yanlislikla negatif çıkabilir. Alinan damlada yeterli hcg olmazsa. Ama yanlislikla pozitif cikmaz 3 tanesi de pozitifse dogrudur kesinlikle. Bir de fotograf atin bence.
Ben testlerin negatif çıkarırsa yanılma olacağını ,pozitif çıkarırsa yanılma ihtimalinin çok çok az olduğunu biliyorum gene tabi ümitlendirmiş olmayayım ama sanmıyorum