- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi aysenur4444
Adetime 2 gün kala test yaptım ilk idrarla değil ama ilk beş dakkada daha azdı ama belliydi 20 dk içinde daha belli oldu varmıdır sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 2 gün kala test yaptım ilk idrarla değil ama ilk beş dakkada daha azdı ama belliydi 20 dk içinde daha belli oldu varmıdır sizce
Ya çizgi var aslında ama buraya yükleyince gözükmemiş anlamadımNegatif canım bu test
Ay anlaşamadım ben çizgi görüyorum buraya yükleyince çıkmamışSen bi gölge görüyormusun?
Fotoğrafa hiç pozitif çizgisi yok.
Anlamadım bende ben görüyorum çektiğim resimde de vardı ama buraya yükleyince çıkmamışDaha belli oldu yazmışsınız ama T çizgisi ben göremiyorum kontrol çizgisi sadece var
Kaset test yerine erken gebelik testi yapmanız daha doğru olur daha 2 gün var sonuçtaAnlamadım bende ben görüyorum çektiğim resimde de vardı ama buraya yükleyince çıkmamış
Sen bi gölge görüyormusun?
İlk attığımda da böyleydi ama maliye düşmüş test de kuruma olmadı daha aslındaBu son attığın daha belirgin canım kuruma çizgiside yapar kaset test erken gebelik testi alıp yap
İlk attığımda da böyleydi ama maliye düşmüş test de kuruma olmadı daha a
Yeni attığınızda belirgin görünüyor. Başka markada yada erken gebelik testinde de yapın hemen umitlenmeyin idrar testlerine güvenip umutlari yıkılan çok kişi var sonuçtaY
eniden çektim cnm![]()
Kaset testlerde kuruma çizgisi olmuyor sadece bozuk çıkabiliyor erken döllenme olduysa kaset testte de sizde olduğu gibi silik çıkabilir zaten yine de bir deneyin erken kan vermek de strese sokuyor benim 12.gecikme günü 5 test yaptım hepsi pozitif kaset testler de dahil ama doktora gitmedim daha inşallah haftaya salı 7 haftalık oluyor sata göreHaklısınız aslında erken olanlara hiç güvenmiyorum kaç kere yanılttı beni ama kaset olanlarda hiç denk gelmedim kuruma çizgisine
Benim böyle çıkmıştı en alttaki kaset test bozuk fazla idrar nedeniyle kontrol çizgisi zaten Tden daha silik ama sonradan oluştu CHaklısınız aslında erken olanlara hiç güvenmiyorum kaç kere yanılttı beni ama kaset olanlarda hiç denk gelmedim kuruma çizgisine
Sen bi gölge görüyormusun?
Var demi daha da belli oluyor şu damlattım geçmediBen gördüm silik çizgiyi.
Sordum ilk yorumunda sen goruyormusun diye, foto da bazen gözükmüyor ama ikinci foto da gözüküyor silik çizgi…Var demi daha da belli oluyor şu damlattım geçmedi
Adet olmadım daha test almaya gidemiyorumSordum ilk yorumunda sen goruyormusun diye, foto da bazen gözükmüyor ama ikinci foto da gözüküyor silik çizgi…