• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik varmıdır testime bakar mısınız

aysenur4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Adetime 2 gün kala test yaptım ilk idrarla değil ama ilk beş dakkada daha azdı ama belliydi 20 dk içinde daha belli oldu varmıdır sizce

Sen bi gölge görüyormusun?
Fotoğrafa hiç pozitif çizgisi yok.

Daha belli oldu yazmışsınız ama T çizgisi ben göremiyorum kontrol çizgisi sadece var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 93
Bu son attığın daha belirgin canım kuruma çizgiside yapar kaset test erken gebelik testi alıp yap

Haklısınız aslında erken olanlara hiç güvenmiyorum kaç kere yanılttı beni ama kaset olanlarda hiç denk gelmedim kuruma çizgisine

Haklısınız aslında erken olanlara hiç güvenmiyorum kaç kere yanılttı beni ama kaset olanlarda hiç denk gelmedim kuruma çizgisine
Kaset testlerde kuruma çizgisi olmuyor sadece bozuk çıkabiliyor erken döllenme olduysa kaset testte de sizde olduğu gibi silik çıkabilir zaten yine de bir deneyin erken kan vermek de strese sokuyor benim 12.gecikme günü 5 test yaptım hepsi pozitif kaset testler de dahil ama doktora gitmedim daha inşallah haftaya salı 7 haftalık oluyor sata göre

Benim böyle çıkmıştı en alttaki kaset test bozuk fazla idrar nedeniyle kontrol çizgisi zaten Tden daha silik ama sonradan oluştu C 😄 benim gazabıma uğradı o test erken gebeliklerden bir tanesine kuruma çizgisine döndü sonradan öyle silik değil kopkoyuydu başta

Eklentiler

• 17798069861571164666453203226043.webp
    17798069861571164666453203226043.webp
    40 KB · Görüntüleme: 84
Back
X