Gebelik varmıdır yoksa kuruma çizgisimi

busraltnbs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
6
2
36
29
Merhaba adetim normalde düzensiz en son 10 ekimde oldum 4-5 gündür belirtilerim olduğu için test yapmak istedim adet belirtilerimden farklı çünkü testlerde önce birşey çıkmadı eşim normal olanda belli belirsiz birşey gördüğünü söyledi ama ben tam seçemiyordum birkaç saat sonra çizgi belirdi ama kuruma çizgisimidir bilemedim yardımcı olurmusunuz bunu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmıdır ilk fotoğraf ilk yaptığım zaman diğerleri bikaç saat sonrakiler

Eklentiler

• IMG_0883.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0886.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0887.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_0888.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 28
ikimci fotografta goruyorum eger o 5 dakika icinde ciktiysa gorunuyor yarin kan verin ama bir kac saat sonra gorduyseniz kuruma cizgisi olmasi muhtemel yarin sabah ilk idrarla tekrarlayin testi umarim vardir

ilk 5 dakikada çıkmamıştı dediğim gibi kenara koydum birkaç saat sonra baktığımda bu şekilde gördüm birde perşembe günü yerleşme kanaması yaşamıştım 1 hafta geçince idrar testi yapılması gerekiyormuş erken davranmış olabilirim birkaç gün sonra tekrarlıcam insallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…