Gebelik varmıdır

liriks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
13
1
1
28
6gunnvar adetüme 2gün once ve dun yaptığım testler silik çizgi çıktı ve 3 kaset test 1 erken gebelık testi sizde gebelik varmıdır. Kaset testler artımeddi erken test markası ise nimo artı med hepsi mi silik çıkartıyor bilen varsa bi yardımcı olabilirmi aynı zamanda belğmde ve kasığımsa yumurtlamadan beri hafif ağrı var

Foto atarsan yorumlayabiliriz

bende net çizgi göremedim silikte olsa. ama hemen olduysa silik çizgi vardır gebelik sonradan oluştuysa kuruma çizgisidir

çok fazla 10 dk neyse bende siz gibi hep sabırsızımdır üç dört gün kala yapardım hep. siz iki gün kala yine yapın bakalım çünkü silik çizgi beni hep yanıltmıştır
Bn o kadarda sabredemem galiba bugün bidaha yapıcam akşama doğru sonrası hastaneye giderim Beta yaptırırım heralde

çok fazla 10 dk neyse bende siz gibi hep sabırsızımdır üç dört gün kala yapardım hep. siz iki gün kala yine yapın bakalım çünkü silik çizgi beni hep yanıltmıştır
peki bu testte varmı bunuda yeni uaptım

Eklentiler

• IMG_8848.webp
    11 KB · Görüntüleme: 59
Sizinkindede var gibi duruyor ben sürekli test yapıyorum hep silik çizgi çıkıyor hepsi de farkı markalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…