Foto atarsan yorumlayabiliriz6gunnvar adetüme 2gün once ve dun yaptığım testler silik çizgi çıktı ve 3 kaset test 1 erken gebelık testi sizde gebelik varmıdır. Kaset testler artımeddi erken test markası ise nimo artı med hepsi mi silik çıkartıyor bilen varsa bi yardımcı olabilirmi aynı zamanda belğmde ve kasığımsa yumurtlamadan beri hafif ağrı var
Foto atarsan yorumlayabiliriz
Birşey göremedim ama adete daha çok var 2 gün kala tekrarlarsiniz. 3 dj içinde Pembe bir çizgi çıkarsa gebelik vardır sonradan çıkan gri cizgiler kurumadir
10 dakika içinde çıktıbende net çizgi göremedim silikte olsa. ama hemen olduysa silik çizgi vardır gebelik sonradan oluştuysa kuruma çizgisidir
çok fazla 10 dk neyse bende siz gibi hep sabırsızımdır üç dört gün kala yapardım hep. siz iki gün kala yine yapın bakalım çünkü silik çizgi beni hep yanıltmıştır10 dakika içinde çıktı
Bn o kadarda sabredemem galiba bugün bidaha yapıcam akşama doğru sonrası hastaneye giderim Beta yaptırırım heraldeçok fazla 10 dk neyse bende siz gibi hep sabırsızımdır üç dört gün kala yapardım hep. siz iki gün kala yine yapın bakalım çünkü silik çizgi beni hep yanıltmıştır
Kaç gun var reglinizeBn o kadarda sabredemem galiba bugün bidaha yapıcam akşama doğru sonrası hastaneye giderim Beta yaptırırım heralde
peki bu testte varmı bunuda yeni uaptımçok fazla 10 dk neyse bende siz gibi hep sabırsızımdır üç dört gün kala yapardım hep. siz iki gün kala yine yapın bakalım çünkü silik çizgi beni hep yanıltmıştır
Gorsel varmıBn o kadarda sabredemem galiba bugün bidaha yapıcam akşama doğru sonrası hastaneye giderim Beta yaptırırım heralde
Gorsel varmı
Bu erkn gebelik testi var gibi çıkmışpeki bu testte varmı bunuda yeni uaptım
10 da olucamKaç gun var reglinize
Beta baktırdınız mıBn o kadarda sabredemem galiba bugün bidaha yapıcam akşama doğru sonrası hastaneye giderim Beta yaptırırım heralde
Yok tekrar test yaptım çıkmadı beklicem artıkBeta baktırdınız mı
bu çizgi ne zaman çıktı hemen çıktıysa var canımpeki bu testte varmı bunuda yeni uaptım
6-7 dk içinde çıktıbu çizgi ne zaman çıktı hemen çıktıysa var canım
var gibi bir de kan verin bence6-7 dk içinde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?