- 28 Ekim 2025
- 54
- 11
- 3
- 20
- Konu Sahibi ayseguuull124
-
Bence çok net bir şekilde var iki farklı testle yapmışsın ikisininde yanılması imkansız hayırlı olsun canımAdetim 4 gün gecikti test yaptım fotoğraf bırakacağım başka hiç bir belirtim yok kan tahlili verdim fakat öğleden sonra ve yarın tatilmiş perşembe sonuç alabilirmişim sizce gebelik varmi
İnşallah vardır dua edin benim içinOlmaz mı hiç gebelik, hayırlı olsun sağlıkla doğurun
Insallah vardır çok teşekkür ederim yorumunuz içinBence çok net bir şekilde var iki farklı testle yapmışsın ikisininde yanılması imkansız hayırlı olsun canım
Rica ederim canım kan sonucun çıktığında haber ver mutlakaInsallah vardır çok teşekkür ederim yorumunuz için
ikinci çizgi çok net görünüyor. bence
Tamamdir veririmRica ederim canım kan sonucun çıktığında haber ver mutlaka
Tabiki de var hayırlısı olsun canım inşallah kan sonucun çıkınca yazarsınAdetim 4 gün gecikti test yaptım fotoğraf bırakacağım başka hiç bir belirtim yok kan tahlili verdim fakat öğleden sonra ve yarın tatilmiş perşembe sonuç alabilirmişim sizce gebelik varmi
İnşallah hayırlısı bakalımTabiki de var hayırlısı olsun canım inşallah kan sonucun çıkınca yazarsınbilenler varsa diye soruyorum mesela bu arkadaşın 4 gün gecikmeye testleri böyle çıkmış ve inşallah vardır sağlıklıdır, benim 1 gün gecikmem oldu ve kaset testte çıkmadı sizce Hâlâ umut etmeli miyim
Evet erken gebelik testi alabilirim ama bu gün ve yarın nöbetçi eczane den alabilirim ancak mümkün olur mu bilmiyorum 2 gün sabredip olmazsam perşembe günü yapabilirim elimde kaset test var sadeceİnşallah hayırlısı bakalım,Erken gebelik testinde adet gecikmesi bile olmadan test yapanlar var awox marka cok övülüyor bu konuda kafanda sürekli acaba olacağına yapmalısın bence
Kişiden kişiye değişiyor testler yanıltabiliyor canınızı sıkmayın eğer imkanınız varsa acilden Kan tahlili yaptırın Kan tahlili kesin sonuç veriyorEvet erken gebelik testi alabilirim ama bu gün ve yarın nöbetçi eczane den alabilirim ancak mümkün olur mu bilmiyorum 2 gün sabredip olmazsam perşembe günü yapabilirim elimde kaset test var sadece
Hastanelere çok uzağım eşim çalışıyor ay allahım böyle adet olcak gibi de ağrı arada geliyor gidiyor sökülemiyor muyum acaba diyorum ama bir şey de içemiyorum sökülmesi için ya bir şey varsa diye ne değişik bir durum yaşıyoruz yaKişiden kişiye değişiyor testler yanıltabiliyor canınızı sıkmayın eğer imkanınız varsa acilden Kan tahlili yaptırın Kan tahlili kesin sonuç veriyor
Benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor şuan da bile ama nedenini bilmiyorumHastanelere çok uzağım eşim çalışıyor ay allahım böyle adet olcak gibi de ağrı arada geliyor gidiyor sökülemiyor muyum acaba diyorum ama bir şey de içemiyorum sökülmesi için ya bir şey varsa diye ne değişik bir durum yaşıyoruz ya
Her şey olabilir her şey bu ihtimaller beni çok bunaltıyor bazenBenimde adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor şuan da bile ama nedenini bilmiyorum
Yanlış anlamazsan ne kadardır deniyorsnuzHer şey olabilir her şey bu ihtimaller beni çok bunaltıyor bazen
9 aydır canımYanlış anlamazsan ne kadardır deniyorsnuz
Bizde aynı seni çok iyi anlıyorum Rabbım herseyde bi hayır kılmıştır her olanda ve olmayanda hayır vardır bende bir seneyi doldurunca doktora çıkayım bi sorun mu var acaba demeye başlamıştım insallah gitmeme gerek kalmaz mucizelerimiz gelir bizi bulur9 aydır canım
Bizde aynı seni çok iyi anlıyorum Rabbım herseyde bi hayır kılmıştır her olanda ve olmayanda hayır vardır bende bir seneyi doldurunca doktora çıkayım bi sorun mu var acaba demeye başlamıştım insallah gitmeme gerek kalmaz mucizelerimiz gelir bizi bulur
İnşallah,rabbin tez zamanda nasip etsin hepimizeİnşallah canım bence sen hamilesin benim içime öyle doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?