• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik varsa göğüs ağrısı ???

panikprenses34

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
418
61
13
27
Kızlar gebelik varsa göğüsteki ağrı regle doğru mutlaka artmalı mı ? Benim düne kadar artarak devam ediyordu bugün biraz azalmış üzüldüm biraz böyle olup hamile kalan oldu mu acaba

Bak ben şu durumu anladıktan sonra döngülerimde daha rahatım. Eger pcosun çikolata kistin vs yoksa, Yumurtlayana kadar vücut ostrojene yükleniyor şeffaf parlak akıntı sıfır göğüs hassasiyeti neredeyse vajina kaygan memeler ellenmeye müsait 🤫 Sonra yumurta catladiginda vucut yumurta her an dollenebilir diye default olarak progesterona yükleniyor rahmi kalinlastirmaliyim bebek geliyor diyor. memelere yukleniyor kanlandiriyor sisiriyor falan bebeği besleyeceğim diye. Vücut dollenme olup olmadığını anlamıyor aslında ta ki tutunmaya kadar. Rahim bakıyor ne gelen var ne giden hcg hala aynı 0, aman diyor başlarım böyle ise çekiyorum memelerden rahimden progesteronu dökülüyorum diyor ama bunu zank diye yapmıyor tabi yavaş yavaş artıra azalta böyle caninin istediği gibi😁 rahim duvari bir sonraki aya nasip artık diyor 🥲 regl oluyoruz 😁 sürekli dinlediğimiz içim kendimizi de çünkü bebegimiz olsun istiyoruz en ufak şeyi farkederken buluyoruz. Halbuki hepsini rabbim düzenlemiş.

Kızlar gebelik varsa göğüsteki ağrı regle doğru mutlaka artmalı mı ? Benim düne kadar artarak devam ediyordu bugün biraz azalmış üzüldüm biraz böyle olup hamile kalan oldu mu acaba
Benim yumurtladim ertesi gun agrim basladi adete dogru sanci hissediodum goguslerimde halada var

Göğüs ağrısı bir kriter değil belirti için. Ben bir önceki adetten, gebelikteki 6. Haftaya kadar hiç göğüs,kasık ağrısı yaşamadım. Birden ağrı,şişlik başladı.

Göğüs ağrısı bir kriter değil belirti için. Ben bir önceki adetten, gebelikteki 6. Haftaya kadar hiç göğüs,kasık ağrısı yaşamadım. Birden ağrı,şişlik başladı.
Testim böyle çıktı awox çizgi net değil miii

Eklentiler

• IMG_7306.webp
    IMG_7306.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 27
Back
X