Gebelik varsa iliski yasadiginda kanama olur mu

ozqee29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
83
25
3
29
Selam kizlar
Adetime 1 hafta var gebelik belirtilerim var ama 3 gün önce esimle iliski yasadim ve hafif lekelenme gibi kanamam oldu ve bugünde iliskiden sonra alt karin bölgemde baski var gibi hissediyorum ama kanama yok
Sizce gebelik varmidir yarin sabah test yapicam 🥰

Selam kizlar
Adetime 1 hafta var gebelik belirtilerim var ama 3 gün önce esimle iliski yasadim ve hafif lekelenme gibi kanamam oldu ve bugünde iliskiden sonra alt karin bölgemde baski var gibi hissediyorum ama kanama yok
Sizce gebelik varmidir yarin sabah test yapicam 🥰
Cnm yumurtlaman ne zmnfi

Yumurtlamam 26sindaydi canim ondan 4 gün önce basladik korunmasiz iliskiye 🥰
Lekelenme acaba yumurtlama lekesi mi diye dusundum belki oyledir ama yerlesme lekesiyse testte hemen cikmayabilir cunku yerlestikten birkac gun sonra beta yukseliyor

Lekelenmeyse eyer 3 gün önce o tarzda bisey oldu zaten testide yarin yapmayi dusunuyorum yani lekelenmeden 4 gün sonra olmus oluyor canim

Merhaba canım, yaşadıkların özellikle erken dönem gebelik belirtilerine oldukça benziyor; o “lekelenme” ve alt karında hafif baskı hissi, yerleşme sırasında olabiliyor. Yarın sabah temiz bir gebelik testi yapmak en iyisi. Net bir sonuç çıkarsa, doğrudan bir uzmana danışman seni hem daha rahat hissettirecek hem de en doğru yönlendirmeyi sağlayacak. Kendine iyi bak 💜

Merhaba canım, yaşadıkların özellikle erken dönem gebelik belirtilerine oldukça benziyor; o “lekelenme” ve alt karında hafif baskı hissi, yerleşme sırasında olabiliyor. Yarın sabah temiz bir gebelik testi yapmak en iyisi. Net bir sonuç çıkarsa, doğrudan bir uzmana danışman seni hem daha rahat hissettirecek hem de en doğru yönlendirmeyi sağlayacak. Kendine iyi bak 💜
Tesekkür ederim canim 🥰

Back
X