Evet canım benim ikinci tüp bebeğim pozitif olmuştu ama kim bilebilirdi ki gidip tüpe yerleşecek sağ tüpüme yerleşmişti ve tam ameliyat olduğumda 7 haftalıktı nasip böyleymiş

Aynen benim doktorum da kürtaj yapmadı ben hastaneden çıktım eve geldim bir sancı tuttu beni hatta ne oluyor dedim iki saat sürdü o sancı ondan sonra afedersin büyük parça düştü hatta korktum ilk defa öyle birşey gördüm sonra doktoruma söyledim dediği normal gebelikten dolayı Rahim tabakası kalınlaşmış onu dışarıya atmış bebeğe ait meteryallar falan demişti kontrol altındaydım üç hafta doktor ultrason yaptı dedi için temizlenmiş değerler üç haftada ancak sıfırlandı bende ondan üç ay sonra başladım çünkü ilk reglim geç geldi ameliyatta 40 gün sonrasıydı neydi tam hatırlamıyorum ondan sonraki regle başladım oda negatif olmuştu sonra Nisan ayında başladım 4.tüp bebeğe çok şükür Hamdolsun pozitif oldu tabi başta korkuyordum aynı şeyleri yaşamaktan ultrason gününe kadar yüreğim ağzımda bekledim ve ultrasona girdiğimde iki tane keseyi kalp atışını görünce çok mutlu oldum bütün yaşadıklarımı unuttum o an hatta doktorum ne anlatıyor sanki orada değildim çok tuhaf hislerdi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah Amin

bizlerde sağlıcakla kucağımıza alalım vaktinde zamanında inşallah Amin