Bat gununde aşırı adet sancın olmuşmuydu canım ? Benim bugün çok yoğun kıvranıyorum böyle ama yarın bat günüOlur benim bat günümden 2hafta önce başladı adet ağrılarım şuan hala ara ara devam ediyor heran adet olucakmışım gibi ama hamileyim
Tam net hatırlamıyorım malesef canım ama o hafta baya yoğun olmuştu. Ama herkeste farklı şekilde oluyor belirtiler yarın test yap bence inşallah isteğin haberi alırsınBat gununde aşırı adet sancın olmuşmuydu canım ? Benim bugün çok yoğun kıvranıyorum böyle ama yarın bat günü
İlk kez bu ay gögüs hassasiyetim oldu umutlanmıyor değilim
Allah razı olsun canım bi dua’nı alırımTam net hatırlamıyorım malesef canım ama o hafta baya yoğun olmuştu. Ama herkeste farklı şekilde oluyor belirtiler yarın test yap bence inşallah isteğin haberi alırsın
Olur canim ben adetim 3 gun gecmisti gebeligimi ogrendim ondan once adet sancisi gibi sancilarim oluyordu ha oldum olucam diyordum ama bisey yoktu hatta siskinlikde vardi sonra gebeligimi ogrendim o sanci hicmis megersem gebelik ilerledikce agrim cogaldi ve gercektende adet sancisi gibiymis oyuzden normal yani olur insallah gebesinizdirKızlar bu ay aşılama olmuştum ve yarın bat günüm ve adet sancım oluyor baya ağrılı adet olcakmışım gibi korkuyorum acıkcası gebelik olsada bu ağrı olurmu ki ??
Hazimsizlik bende de vardi canim 5 ve 6 haftamda ozellikleAllah razı olsun canım bi dua’nı alırım
İnşallah bakalım hayırlısını olsun
Hazımsızlık olayı çok oluyor son 2 gündür. Onada hamilelik belirtisi diyolarda bakalım
Sabah test yapin bence hep gebelik belirtilerini yasiyorsunuzBat gununde aşırı adet sancın olmuşmuydu canım ? Benim bugün çok yoğun kıvranıyorum böyle ama yarın bat günü
İlk kez bu ay gögüs hassasiyetim oldu umutlanmıyor değilim
Ara ara canım bazen böyle bı yoğun oluyor kıvranıyorum sonra geciyor sonra tekrarlayabiliyoSabah test yapin bence hep gebelik belirtilerini yasiyorsunuz
Sanci ara ara mi yoksa uzun surup gitmek bilmiyor mu
Anladim gebelikte yasaniyor bu tur sanci ve sancilar ama sizin oncelikle kan testi yada evde gebelik testi yapmaniz gerekiyorAra ara canım bazen böyle bı yoğun oluyor kıvranıyorum sonra geciyor sonra tekrarlayabiliyo
Sabah test yapıcam.Anladim gebelikte yasaniyor bu tur sanci ve sancilar ama sizin oncelikle kan testi yada evde gebelik testi yapmaniz gerekiyor
Hayirlisi olsun uzulmeyin lutfen rabbim elbet o guzel heberi yasatacak olmazsa bile zamani degilmis gibi dusunun ama belirtilere gore var gibi gibiSabah test yapıcam.
Bu ay aşılama oldu ilk kez doktor zaten kan için tarih vermişti ayın 30üna test ne çıkarsa cıksın kan vericem canım bakalımm
Bu arada test sonucunu benimle de paylasirmisinizSabah test yapıcam.
Bu ay aşılama oldu ilk kez doktor zaten kan için tarih vermişti ayın 30üna test ne çıkarsa cıksın kan vericem canım bakalımm
İnşallah gebesinizdirKızlar bu ay aşılama olmuştum ve yarın bat günüm ve adet sancım oluyor baya ağrılı adet olcakmışım gibi korkuyorum acıkcası gebelik olsada bu ağrı olurmu ki ??
Oluyor canım. Hatta benim adetten iki gün önce öyle bir adet sancım oldu ki diğerlerinden hiçbir farkı yoktu. Belim kasıklarım karnım çok feci ağrımıştı. Adet olacağım diye çok üzülmüştüm. Sonra leke de geldi. Kesin adet oldum demiştim.Kızlar bu ay aşılama olmuştum ve yarın bat günüm ve adet sancım oluyor baya ağrılı adet olcakmışım gibi korkuyorum acıkcası gebelik olsada bu ağrı olurmu ki ??
Banada cevap yazar mısınızBu arada test sonucunu benimle de paylasirmisiniz
Kkan degerlerinize baktirsaniz birde kilo alma durumunuz var miBanada cevap yazar mısınızAdet gecikmesi aralıklarla bel ağrım ve kasık ağrım var hamilemiyim sizce siz hamileliğinizde ne gibi belirtilerle yaşadınız Bu arada AGUSTOS un 15 de adet oldum 6 gün adetim gecikti günde kan verdim ama sonuç negatif şuan adetim 13 gün gecikti hala adet olmadım miğde bulantisi arada bir oluyor elim ayağım üşüyor bir anlam veremedim sizlere sormak istedim
21 Eylül'de baktırdım ama negatif çıktı. Daha da cesaret edemedim kilo aldığımı hissediyorum bir yorgunluk varKkan degerlerinize baktirsaniz birde kilo alma durumunuz var mi
Bu arada test sonucunu benimle de paylasirmisiniz
İnşallah gebesinizdir
Oluyor canım. Hatta benim adetten iki gün önce öyle bir adet sancım oldu ki diğerlerinden hiçbir farkı yoktu. Belim kasıklarım karnım çok feci ağrımıştı. Adet olacağım diye çok üzülmüştüm. Sonra leke de geldi. Kesin adet oldum demiştim.
Yarın sonucu burdan atarım duacı olun bana her belirtim var Rabbim hayal kırıklığı göstermesin inşallahKizimda adet sancisi cekiyordum ama hamileydim
Hayirlisi ile yavrunuzu kucaginiza alirsiniz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?