• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve adet akıntınız

selin231

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
10
1
1
24
Kızlar merhaba bir yıldır bebek deniyoruz gittik kontrollerimizi olduk herşey yolunda bir problem yok . Çok umudum yok ama adetime 6 gün kaldı. Normalde sağ göğsüm tek ağrır benim her zaman bu ay sol da onla eşit derecede çok hassas ve çok ağrıyor. Ama adetten bir hafta önce beyaz kremsi akıntım oluyor. Bu ay yine başladı akıntım demek ki tutmadı diyip eledim. Bu ayı da hamilelik ve gebelik akıntısı aynı olan umut olacak var mı hamişlerden. En kısa zamanda hayırlısıyla olması için dua edermisiniz çok istiyoruz

Kızlar merhaba bir yıldır bebek deniyoruz gittik kontrollerimizi olduk herşey yolunda bir problem yok . Çok umudum yok ama adetime 6 gün kaldı. Normalde sağ göğsüm tek ağrır benim her zaman bu ay sol da onla eşit derecede çok hassas ve çok ağrıyor. Ama adetten bir hafta önce beyaz kremsi akıntım oluyor. Bu ay yine başladı akıntım demek ki tutmadı diyip eledim. Bu ayı da hamilelik ve gebelik akıntısı aynı olan umut olacak var mı hamişlerden. En kısa zamanda hayırlısıyla olması için dua edermisiniz çok istiyoruz
Vakti saati gelmeden hiçbir çiçek açmıyor öyle düşünün, şükürki hiçbir sağlık sorununuz yok olmaması icin yani rabbim tez günde bu ay içinde nasip etsin insallah selin hanımcım siz yine kendinize dikkat edin yemenize icmenize vitamin kan değerlerinize filan tabi 🙏🏻💕

Vakti saati gelmeden hiçbir çiçek açmıyor öyle düşünün, şükürki hiçbir sağlık sorununuz yok olmaması icin yani rabbim tez günde bu ay içinde nasip etsin insallah selin hanımcım siz yine kendinize dikkat edin yemenize icmenize vitamin kan değerlerinize filan tabi 🙏🏻💕
Ne güzel bir yorum bu çok teşekkür ederim😘💕 amin

Merhaba öncelikle umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız. Bende bir yılın sonunda çok şükür bu ay güzel haberi aldım. Aynı şekilde her ay kendimde belirti arar, burada kimlerin ne yaşadığını okurdum, bu bir yıl içinde de çok kez kötü marka testlerim mağduriyeti ve üzüntüsünü de yaşadık. Şuna inanın ki hepimizin vücudu farklı, bünyesi farklı mesela benim göğüs ağrım hiç oldumadı, aşırı gazım vardı (fakat üşütmüş olabileceğimi düşündüm), gecikmemin üçüncü gününde aşırı böyle acıktığımda elim ayağım titremeye başladı, ve gecikmemin beşinci gününde test yaptım. Şuan hala kan takibi yapıyoruz şuan ise sadece çabuk yoruluyorum ve göğüslerimde hafif hassasiyet var. Bu arada kasıklarımdaki ara ara sızlamalardan dolayı da geciken beş gün boyunca hep regl olabileceğimi düşünmüştüm umarım güzel haberler alırsınız, hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin en beklemediğiniz anda bu haberi alıyorsunuz 💐

Merhaba öncelikle umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız. Bende bir yılın sonunda çok şükür bu ay güzel haberi aldım. Aynı şekilde her ay kendimde belirti arar, burada kimlerin ne yaşadığını okurdum, bu bir yıl içinde de çok kez kötü marka testlerim mağduriyeti ve üzüntüsünü de yaşadık. Şuna inanın ki hepimizin vücudu farklı, bünyesi farklı mesela benim göğüs ağrım hiç oldumadı, aşırı gazım vardı (fakat üşütmüş olabileceğimi düşündüm), gecikmemin üçüncü gününde aşırı böyle acıktığımda elim ayağım titremeye başladı, ve gecikmemin beşinci gününde test yaptım. Şuan hala kan takibi yapıyoruz şuan ise sadece çabuk yoruluyorum ve göğüslerimde hafif hassasiyet var. Bu arada kasıklarımdaki ara ara sızlamalardan dolayı da geciken beş gün boyunca hep regl olabileceğimi düşünmüştüm umarım güzel haberler alırsınız, hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin en beklemediğiniz anda bu haberi alıyorsunuz

Çok çok sevindim. Çok şükür bir şey uyguladınız mı bu ay olması için bizimde bu ay da olmazsa tam bir yıl olacak. Sağlıkla büyütün evladınızı adetten önce kasık ağrınız oldu mu peki

Back
X