gebelik ve agir is

bence sakın kendi başına kalkışma böyle bir şeye Allah korusun zamanından önce doğum riski olabilir yada kendine , bebeğine zarar verebilirsin. Mümkünse eğer ailenden birini çağır yada eşinden destek iste. Hiç olmadı bırak koltuklar silinmesin. Çünkü şuan için sen ve bebişin her şey den daha önemlisiniz. Hazır son zamanların tadını çıkar dinlen bolbol... Allah ım hayırlı doğum nasip etsin. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

Canim ne güzel doğumuna kadar gelebilmissin bekle bence hic bisey bebeğimizden önemli değil erken doğum yaparsin alllah korusun esin yardım etmezse birak kalsin doğumdan sonra yapsrsn inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alirsin

Tesekkür ederim arkadaslar haklsnz zaten cok kirli degil ama bebek temiz eve gelsin istedim.Ailem uzakta esim desen yapma kirli kalsn diyor.Kizlar cok üzgünüm ya su an bu halimle aglyom ne olur bana dua edin ölmek istiyom

Neden öyle diyorsun allah korusun inşallah bebegini saglikli bir sekikde kucagina alirsin. Evde kirli kalsin cocuk temiz evden cok anneli babali mutlu eve girsin canim ya hamilelik hepimizin dengesini bozuyor ama seninki yakinda mutlu sonuclanacak bence cok sanslisin bunun keyfini cikar ölmek te neymis sen yasaki bebeğinde yasasin

Tesekkür ederim arkadaslar haklsnz zaten cok kirli degil ama bebek temiz eve gelsin istedim.Ailem uzakta esim desen yapma kirli kalsn diyor.Kizlar cok üzgünüm ya su an bu halimle aglyom ne olur bana dua edin ölmek istiyom

canım niye ağlıyosun? Bak senin üzülmen demek bebeğinin üzülmesi demek. Biliyosun ki yaşadığın her şeyi hissediyor. Bende ailemden uzakta hamilelik geçiyorum ve evimi kendi imkanlarım ve eşimin yardımıyla temizleyebiliyorum. Ama bu bizi daha çok birbirimize bağlıyor çünkü artık aile oluyoruz. Eğer koltukların içine sinmeyecekse üzerine bir şeyler örtersin. Bebişinde mis gibi kokan örtünün üzerinde yatar :34: Bu arada da elbet ailenden birileri gelir o zamanda onlara sildirirsin. Ama sakın üzülme sen şuan kutsal bir dönem yaşıyosun ve Allah ın izniyle bebeğinin doğumuyla bunların hiç biri kalmayacak. Sen onun hayalini kur kötü şeyler getirmemeye çalış aklına...

Yok kizlar mesele o degil esimin tavirlari bugün temizligin bir kismini yaptim perdeleri tak diyorum birak kalsn diyor ustune birde bir ordu misafir getirmis hic haberim olmadan niye böyle yaptin diyom begenmiyosangit diyor bu halimle babamlara nasil giderim normalde olsa hic durmam giderim ama benden ozur dilemezse gidecegim

Canim benim ya cok üzüldüm ama sinirlenmistr erkekler perde asmaktan nefret eder onlar bizim gibi ince değiller şimdi ben seni anlarim ama o asla anlamaz ne varki dediginde ona göre bebeğini düşün gitme ama yinede ozur dilet bebk olunca bak gör onu nasil pisman olur hem evlilik hem bebek stresi bize yetmiyor gbi kocalarimizin bu dusuncesizligi anlayissizligi inan bana canim benimki de ayni hamileyim milleti yatili getirir birsey dersem huysuzsun ne var der sindi düşük tehlikesi geciriyorum destek olacagina orali bile deil birsey dedmmi ben icimden yasiyorum diyor sonra hamilelik hornanina bağlıyor ben hep diyorum bir daha dunyaya gelirsen inşallah kadin olursun ve hamile kalirsin diye .. uzme kendini bebegin hisseder sen artık annesin kendinden cok onu dusunmelisin

Özür diledi dûn ama bu benim ikinci gebeligim kizmda ev isi yüzünden suyu gitti sezeryana aldlar bundada aynsi olcak diye korkuyorum.

Back
X