Silik gebelik testi

Merhaba kızlar, içimi ferahlatmanıza ihtiyacım var. Daha önce bir kere kimyasal gebelik geçirmiştim ondan sonra hep bir tedirginlik yaşadım. Regl tarihlerim hep 1 hafta önceye yada 5 gün önceye geliyordu. Bu son aylarda mesela Nisan ayında 15inde olmuştum mayıs ayında ben 10unda oldum bu ay hala olmadım. Az önce gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı hamile olma ihtimalim sizce nedir? Boşuna umutlanmak istemiyorum ama içim içimide yiyor beni aydınlatabilir misiniz rica etsem. Fotoğrafıda paylaşıyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Keseyi görmüşsünüzdür artık belki bebeğide🥰💗

Kızlar benimkinide yorumlarmısınız beş gün geçti regl iki farklı test yaptım ikiside böyle çıktı bekleme olmadı

Eklentiler

• IMG_8580.webp
    IMG_8580.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 60
Keseyi ne zaman görürüm ne zaman doktora gitmem gerekiyor acaba kızlar bilen var mı 🤔🌸

Inşallah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir his inşallah sağlıkla ilerle😊🌸🤲
İnşallah canım gelişmeleri buraya yazarsın. Eğer nazar konusunda yıldızın düşük ise bir süre burası da dahil kimseyle paylaşma. Sorun olmasın diye. Bazı insanlar nazar konusunda aşırı hassas oluyor. Burda da bir sürü kişi okuyor sonuçta tanimasak da bir etki oluyordur diye düşünüyorum. Naçizane tavsiyem tabi sen daha iyi bilirsin kendini

Bunların üstüne üç farklı daha marka test yaptım hepsi iki çizgi çıktı gittim kan verdim özelde ve negatif çıktı şoklardayım.. hala reglde olmadım yanlış çıkma ihtimalı de yok kanın
Nasil böyle oluyo çok şaşırıyorum. 3 farklı markanın adlarını yazar mısınız? Ona göre temkinli olalim

Back
X