- 4 Mayıs 2024
- 423
- 161
- 23
Çok sevindim canımm şimdiden maşallah diyelimSanırım hamileyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim canımm şimdiden maşallah diyelimSanırım hamileyim![]()
Hayırlı olsun sağlıklı, kolay gebelik ve doğum diliyorumÇok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerAllah hepimizin gönlüne göre versin
![]()
Amin aminÇok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerAllah hepimizin gönlüne göre versin
![]()
Inşallah çok teşekkürlerHayırlı olsun sağlıklı, kolay gebelik ve doğum diliyorum
Keseyi görmüşsünüzdür artık belki bebeğideMerhaba kızlar, içimi ferahlatmanıza ihtiyacım var. Daha önce bir kere kimyasal gebelik geçirmiştim ondan sonra hep bir tedirginlik yaşadım. Regl tarihlerim hep 1 hafta önceye yada 5 gün önceye geliyordu. Bu son aylarda mesela Nisan ayında 15inde olmuştum mayıs ayında ben 10unda oldum bu ay hala olmadım. Az önce gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı hamile olma ihtimalim sizce nedir? Boşuna umutlanmak istemiyorum ama içim içimide yiyor beni aydınlatabilir misiniz rica etsem. Fotoğrafıda paylaşıyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Neredeyse 1 aylık hamilesinizBeta 486.4![]()
Ay hayırlı olsun Çok sevindimBeta 486.4![]()
Sağlıkla ilerlesin insallah. Çok da yeni. Umarım artarBeta 486.4![]()
Evet çok duygusalım acayip bir his Allah isteyen herkese tattirsinNeredeyse 1 aylık hamilesiniz![]()
Inşallah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir his inşallah sağlıkla ilerleSağlıkla ilerlesin insallah. Çok da yeni. Umarım artar
Kızlar benimkinide yorumlarmısınız beş gün geçti regl iki farklı test yaptım ikiside böyle
Tebrikler sizde hamile görünüyorsunuzKızlar benimkinide yorumlarmısınız beş gün geçti regl iki farklı test yaptım ikiside böyle çıktı bekleme olmadı
5 Haftalikken kese oluyo ama kalp atışı genelde 7 haftalık duyuluyor diye hatırlıyorum. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin.Keseyi ne zaman görürüm ne zaman doktora gitmem gerekiyor acaba kızlar bilen var mı![]()
İnşallah canım gelişmeleri buraya yazarsın. Eğer nazar konusunda yıldızın düşük ise bir süre burası da dahil kimseyle paylaşma. Sorun olmasın diye. Bazı insanlar nazar konusunda aşırı hassas oluyor. Burda da bir sürü kişi okuyor sonuçta tanimasak da bir etki oluyordur diye düşünüyorum. Naçizane tavsiyem tabi sen daha iyi bilirsin kendiniInşallah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir his inşallah sağlıkla ilerle![]()
Bunların üstüne üç farklı daha marka test yaptım hepsi iki çizgi çıktı gittim kan verdim özelde ve negatif çıktı şoklardayım.. hala reglde olmadım yanlış çıkma ihtimalı de yok kanınTebrikler sizde hamile görünüyorsunuz![]()
Nasil böyle oluyo çok şaşırıyorum. 3 farklı markanın adlarını yazar mısınız? Ona göre temkinli olalimBunların üstüne üç farklı daha marka test yaptım hepsi iki çizgi çıktı gittim kan verdim özelde ve negatif çıktı şoklardayım.. hala reglde olmadım yanlış çıkma ihtimalı de yok kanın
Tamamdır canım teşekkür ederim5 Haftalikken kese oluyo ama kalp atışı genelde 7 haftalık duyuluyor diye hatırlıyorum. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin.