Gebelik ve akıntı

Nur060606

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
90
71
Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim hamile kaldığımdan beri yeşil bir akıntım var vagihex, fitil zalain fitil ve krem ,gyno lomaxin fitil ve en son olarak biokadin adlı fitil kullandım idrar testim ve vajinal kültürümde temiz çıktı koku,kaşıntı,yanma hiçbirşey yok buna rağman yeşil akıntım devam ediyor gebelikte böyle bir sorun yaşayan var mı? Temizliğimede çok dikkat ediyorum ama geçmiyor bir türlü :KK43: Cevaplar için şimdiden tşk.ederim

Ben yasiyorum hamile kaldim ilk haftadan beri bazrn yesil sari bazen gecio bi kac gun sonra baslio tekrar artikk korkuyorum suyum filanmi acaba die psikolojimi bozdu bu durum

Doktor suyumun iyi oldugunu söyledi sinir bozucu bi akıntı gercekten bi şeffaf oluyo bi sarı bi yeşil hem su olsa sıvı olur benimki katı geliyo

Benimde oyle suyumada normal dedi gecen cuma kontrole gitmistim mantar var basindan beri seninkide mantar olabilir

Geciyo ama belli sure sonra tekrarliyo cok kotu bi durum bende kasintida oluyo akintinda yogurt kesigi gibi seyler varmi

Yok cnm kaşıntı yanma koku hiçbirsey yok sadece yeşil akıntı

O zaman normal gebelik akintisidir canim koku ve kasinti olunca mantar oluyormus belki salgilanan hormonuna gore rengi degisebilir

Geciyo ama belli sure sonra tekrarliyo cok kotu bi durum bende kasintida oluyo akintinda yogurt kesigi gibi seyler varmi
Aynen tarif ettiğiniz var bende de. Beyaz kesik gibi ve cok kotu bir koku var. Kaşıntı yok sadece mantar midır enfeksiyon mu acaba

Mantar enfeksiyondan olusuyo zaten canim gunluk ped kullaniyodum biraktim cok islaklik oluyo die pamuklu atletlerden kesdim mecburen ama pedden daha iyi geldi soguk suyla hic yikamiyorum ilik yada biraz sicak biraz biraz azaldi ama gecmiyo fitilde kullandim tekrarliyo yine ama suan bebege bi zarari olmadi insallah olmaz

Mantar enfeksiyondan olusuyo zaten canim gunluk ped kullaniyodum biraktim cok islaklik oluyo die pamuklu atletlerden kesdim mecburen ama pedden daha iyi geldi soguk suyla hic yikamiyorum ilik yada biraz sicak biraz biraz azaldi ama gecmiyo fitilde kullandim tekrarliyo yine ama suan bebege bi zarari olmadi insallah olmaz
Inşallah olmaz bende suan inanılmaz bir koku var çok dikkat ediyorum hamile olduğumu ilk öğrendiğim de uni baby ıslak medillerini almıştım sabun da mantar yapar diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. uni baby nun ıslak pamugunu kullanıyorum. Günlük ped kullanıyordum o bakteri üretimine daha çok sebep oluyormuş bıraktım suan evde de olduğum için günde 2 kez çamaşır degisiyorum. En kısa zaman da da doktor a gidicem. Doktoruma anlatmıştım bir kaç kez durumu bol su iç geçer dedi ve hiç ilaç vermedi. Yeni doktorum ne dicek bakalim

Valla bu supheler beni oldurcek islak mendil kullanmani tavsiye etmem sadece su kullan temizliginde ama kurula iyice benimkide bazen kokuyo bazen hic kokmuyo suyuda gunde en az bir litre icebiliyorum normalde bi bardak bile icen biri degildim

Valla bu supheler beni oldurcek islak mendil kullanmani tavsiye etmem sadece su kullan temizliginde ama kurula iyice benimkide bazen kokuyo bazen hic kokmuyo suyuda gunde en az bir litre icebiliyorum normalde bi bardak bile icen biri degildim
Içinde alkol ve paraben olmadığı için içim rahat ti ama bu gidisim de doktor a bir sorayım. Iyice kuruluyorum. doktor a geçen ay gittiğim de yemek ve su konusunda problem yasadigimi söyledim gayet rahat verdiğim ilaçlar sana takviye yapar yiyemiyorsan yeme içme kendini zorlama dedi. Icim rahat değil tabi ki 1 litre su ya içiyorum ya içemiyorum normal de aklıma bile gelmez su içmek. Sağ salim atlatsaydik şu dönemi hayirlisiyla :)

İnsallah ya bende yiyemiyorum ama zorla iste canim ne yapalim mecbur ama ilac la olmuyo iste ekmek hic tuketemiyorum nerdeyse ama meyva ye bol bol salatalik domates iyi geliyo en azindn vitamin aliyo bebek

Valla kizlar bende mide bulantisi hic gecmis degil yemeye calisiyorum ama zorla hareketlerini bende segirme seklinde hissetmeye basladim doktor 3 hafta sonraya anca hissedersin dedi akinti beni cok tedirgin ediyo Allah korusun yavrularimizi bol bolda su icsemde gecmiyo yinede

Ama oda yapisiyo islaninca kuruluk hissi vermio pamuklu olunca kuruyo yani ne bilim onuda denedim pek iyi gelmedi

Suyla bi ilgisi yok bence ben enfeksiyon yuzunden cok iciyorum ama gecmiyo akinti bi kac gundur dahada sivilasti korkuyorum valla amniyn sivisimi die

X