Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyken rexapin kullandım. Ama doktor kontrolünde. Bırakma zararı olmaz demişti. Mg da baya düşüktü. Sizin yüksekmiş. Doktora danışın6 haftalık hamileyim ve lustral 100 mg kullanıyorum. İlacı bırakamıyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı
Ne yaptınız merak ettim sizi?6 haftalık hamileyim ve lustral 100 mg kullanıyorum. İlacı bırakamıyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı
Ne yaptınız merak ettim sizi?
Dozu düşürmeniz iyi olmuş Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah bebişinizi :) Ben de şu an bekarım 25 yaşındayım nöroloji doktorum baş ağrılarım için bana da antidepresan yazdı 2 senedir kullanıyorum ancak evlenince ne yapacağım bilmiyorumMerhaba 50 mg a düşürdüm ama kullanmaya devam ediyorum canım.
Dozu düşürmeniz iyi olmuş Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah bebişinizi :) Ben de şu an bekarım 25 yaşındayım nöroloji doktorum baş ağrılarım için bana da antidepresan yazdı 2 senedir kullanıyorum ancak evlenince ne yapacağım bilmiyorumSevgilim de bilmiyor henüz kullandığımı birkaç seneye evlilik düşünüyoruz ben bırakmayı düşünmüyorum kronik migren var ağrılarima iyi geliyor lustral de kullamistim önce gebelikte de kullanabilirim dimi onu? Sizin bebeğinizin durumu nasıl inşallah iyidir yavrucak
Çok haklısınız biz de istemezdik sonuçta ilaç kullanmayı kim bebeğini riske atmak ister ki ama bu Allahın bileceği iştir hiçbir ilaç içmemesine rağmen çocuğunda problem olan insanlar da var Allah'ın takdiri deyip dua etmek lazım. Panik atak, anksiyete, depresyon bebeği daha olumsuz etkiliyormuş ben de çok araştırma yaptım yabancı kaynakları dahi okudum çünkü biliyorum ki bırakamiycam ben denedim olmadı mecbur gebeliğimde de kullanacağım. Anksiyete insanda huzur falan birakmiyor. İlaveten migrenim de var. Avrupa'da peynir ekmek gibi tüketiliyor bu ilaçlar dediğiniz gibi hamilelere de veriyorlar. Araştırmalarıma göre ben de en güvenilir olarak lustral ve cipralex i okudum. Avrupa'da da lustral kullanıp doğum yapan kadınların yorumlarını bile okudumŞimdilik herşey normal gidiyor canım çok şükür. Önceden citoles kullanıyordum ama gebelik düşündüğüm için onu kesip lustral e döndüm doktor onayıyla. Gebelikten kullanılan bir ilacmis. Avrupa'da gebeyken antidepresan çok kullanılıyor. Ancak bizim doktorlarımız pek ilaca yanaşmıyor. Terapi vs deneyip hiç biri olmazsa son çözüm tabi ki ilaç. İlacsiz olmazsa da kendimizi yıpratmanin anlamı yok. Gizlenilecek durum değil kesinlikle. Tansiyon hastası nasıl ilaca mecbursa bizler de öyle mecburuz . Anne iyi olmalı ki bebek iyi olsun. Yaşam kaliteniz düşüyorsa mecbur kullanacaksınız. İnsanlar gebeyken bilerek sigara içiyor. Biz ise sağlık sorunu yaşıyoruz ilaç içmeniz normal. Kimse bebeğe zarar vermek istemez ama önce biz sağlıklı, güçlü olalım ki bebeğimizin de geleceği iyi olsun.
Çok haklısınız biz de istemezdik sonuçta ilaç kullanmayı kim bebeğini riske atmak ister ki ama bu Allahın bileceği iştir hiçbir ilaç içmemesine rağmen çocuğunda problem olan insanlar da var Allah'ın takdiri deyip dua etmek lazım. Panik atak, anksiyete, depresyon bebeği daha olumsuz etkiliyormuş ben de çok araştırma yaptım yabancı kaynakları dahi okudum çünkü biliyorum ki bırakamiycam ben denedim olmadı mecbur gebeliğimde de kullanacağım. Anksiyete insanda huzur falan birakmiyor. İlaveten migrenim de var. Avrupa'da peynir ekmek gibi tüketiliyor bu ilaçlar dediğiniz gibi hamilelere de veriyorlar. Araştırmalarıma göre ben de en güvenilir olarak lustral ve cipralex i okudum. Avrupa'da da lustral kullanıp doğum yapan kadınların yorumlarını bile okudumbir problem yaşamamışlar inşallah biz de yaşamayız
![]()
İnşallahİyi düşünelim iyi olsun ben inanıyorum ki iyi olacak![]()
İnşallahSiz hangi şikayetle ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? :) Ben Dyloxia kullanıyorum
Kaç aylık oldunuz peki bebiş nasıl? :)Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum canım
Kaç aylık oldunuz peki bebiş nasıl? :)
Ay ne güzel yaaa darısı benim başıma inşallah çok istiyorum anne olmayı5 aylık olduk çok şükür şimdilik her hangi bir sıkıntı yok canım![]()