Hamilelik psikolojisi

Kızlar selam, deneyim sahiplerinin yardımına ihtiyacım var:( tüp bebek ile hamile kaldım. Öncesinde 10 mg cipralex kullanıyordum durumdan kaynaklı ilacı kestim.
Hep derdim ki bebeğim olsun yeter ki her sıkıntıya katlanırım acıya katlanırım( zaten tüp bebek sğrecinde yeterince acılarla sınanmıştık) şu an yatktan çıkmaıyorum bulantılarım çok şiddetli ve ne serum fayda ediyor ne de verdikleri ilaç, üstüne bir de şu an cipralex yoksunluğu çekiyorum, kaygılarım tavan yaptı, atak geçirmiyorum ama sürekli içim sıkılıyor ruhum bedenime dar geliyor. Miniğime kahuşmuşken ona bunları yaşattığım için daha çöküyorum. Benzer süreçleri yaşayanlar oldu mu ne olur bir yol gösterin🥺🥺
Mide bulantısı icin nane limon iciyorum, ve yemek yemeden once cubuk kraker ile bastiriyorum acligi ve bende asiri ac hissediyorum hic yemek yememisim gibi, kusma yok bulantı var bende yedikten sonra da bulanti var hatta yemegin uzerine nane sakizi cigniyorum. Bazen de gaviscon aliyorum o midemi rahatlatiyor gaz cok var.
Anksiyete tedavisi için onceden ilac kullaniyorsaniz ve suan biraktiysaniz, tavsiyem surekli kafanizi biseye yorun dizi film örgü, boyama vs. Dusunecek vaktiniz kalmasin bir dakikaniz bos kalmasin nefes egzersizlerini sabah aksam yapın ve psikolog destegi alabilirsiniz.
Saglikli gebelikler diliyorum🌸

Mide bulantısı icin nane limon iciyorum, ve yemek yemeden once cubuk kraker ile bastiriyorum acligi ve bende asiri ac hissediyorum hic yemek yememisim gibi, kusma yok bulantı var bende yedikten sonra da bulanti var hatta yemegin uzerine nane sakizi cigniyorum. Bazen de gaviscon aliyorum o midemi rahatlatiyor gaz cok var.
Anksiyete tedavisi için onceden ilac kullaniyorsaniz ve suan biraktiysaniz, tavsiyem surekli kafanizi biseye yorun dizi film örgü, boyama vs. Dusunecek vaktiniz kalmasin bir dakikaniz bos kalmasin nefes egzersizlerini sabah aksam yapın ve psikolog destegi alabilirsiniz.
Saglikli gebelikler diliyorum🌸
Nane-limonu deneyeceğim, etkinliği şu an bulantılardan yapabilir miyim bilmiyorum ama amigurumi örmeyi biliyorum tekrar ona yönelebilirim. Çook teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻😊😊

Kızlar dün bir şey keşfettim. Bir su bardağının 1/4’ine portakal suyu 3/4’üne su ve bir çay kaşığı (silme olsun tepeleme değil) tuz ekleyip karıştrıp için. Mide bulantıma çok çok iyi geldi. Hastanede serum takılırken bulantı için izotonik su yazıyordu. Evde nasıl yapabilirim diye baktım bu tarif çıktı. Ben faydasını gördüm umarım size de şifa olur

Back
X