E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canım bendede var böbrek büyümesi sag böbreimde bugün cıktım hastaneden ,6 gün yattım serumler fılan bende cok korkuyorum büyüme devam ederse tel ile mudahale edeceini söyledi dr allah şifamızı versin ..birde agrısı cok kotu oluyor ben ömrümde böyle agrı cekmemiştim şimdi iyiyim ama cok korkuyorum hakkımızda hayırlısı....
tatlım bende bugün dr gittim ve sağ böbreğimde 8mm lik büyüme var..
21 haftalık hamileyim önümüzdeki ay büyüme devam ederse stent takacaklar..
sol böbreğimdede 4mm lik taş var o çok ağrı yapıyor..
ben hiç korkmuyorum bebeğim sağlıkla olsunda stent de taktırırım sezeryanda olurum..
bu arada 37. hafta bebeğimi vereceklermiş kucağıma..
Allahım beterinden korusun...:teselli:
üzüldüm cnm geçmiş olsun ama cesaretli olman çok güzel tebrik ederim seni walla ben acayip korkak birisiyim canım çok ama çok tatlı bana doktorum tel dediginden beri hep kabus görüyorum inş gerek kalmaz her gece dua ediyorum takılmasın diye bende çok agrılar yaşadım şuan agrımıyor allha şükür belkide büyümesi durdu birde senin ebegini neden 37. haftada doğurtuyolar erken değilmi benimde sezeryen olcak ama 38. hafta dolunca senin neden böyle cnm?
canım onu tel diye düşünme öle aklına getirme böbreğini kurtaracak bir aparat diye düşün..
ben daha öncede 16 tane böbrek taşı düşürdüm ve bir tanesinden operasyon geçirmiştim seneler önce..
ondada idrar yolumdan böbreğime kadar olan bir telle aldılar taşı..
ben hiç birşey hissetmedim bile narkoz veriyorlar zaten..
bebeğede zararı olmaz dedi dr narkozun ...
37. hafta sezeryanla alırız bebeği dedi doktor böbreğime daha fazla baskı yapmaması için..
ama inşallah 1 ay sonra büyüme durmuştur ve gerek kalmaz..
benim hiç ağrı yapmıyor taş olan böbreğim ağrıyor nadiren...
birde patoloji,üroloji ve kadın doğum doktorum sağ böbreğimde büyüme olduğu için sol tarafıma yatmamı istediler..sağ tarafa yatarsan büyüme devam eder dediler..
zaten göbeğimden düz yatamıyorum geriliyor bende sola yatıyorum zor oluyor tek tarafa yatmak ama napalım sıkacağız dişimizi...
cnm banada soluna yat dedi doktorlar ama narkoz işine neden doktorun olur gözüyle baktı hiç anlamadım çok zararlı aman sakın narkoz alma ben kadın doğum üroloji doktorlarına danıştım hemde 4 -5 doktora gittim ayrı ayrı her biri asla kullanamaız narkoz dedi sezeryende bile narkozu verip 5 dakka içinde çocugu alıyoruz ki zarar gelmesin bebeginize dediler asla kullandırtma narkoz agrı konusuna gelince üzerine yatmadıgım sürece benimde agrımıyor o yüzden büyümedigini düşünüyorum ki inş öyledir birde bebegin cigerleri 37. haftada ala gelişimini sürdürürmüş 38. haftanın bitişi sezeryen için en uygunmuş doktoruna sor bakalım 38. haftanın sonunda yapsın eger önemli bi ayrıntı yoksa bende 10 martta böbrek ultrasonuna gircem bakalım ne olcak sonuç?:CüvCüv:
gir bakalım tatlım inşallah birşey kalmamıştır..bende 20 martda giricem böbrek ultrasonuna..
int dende araştırdım 37. hafta gelişimi tamamlanıyormuş bebeğin ama inşallah sorun kalmaz o zaman 39. hafta alacaktı dr..
narkozuda kadın doğum doktorum sorun olmaz dedi..
ürolog da belden uyuştururuz dedi..
kısmet belki bunların hiçbirine gerek kalmaz canım hiç birşeyimiz kalmaz Allahın izniyle...
sendemi medipole gidiyorsun tatlım bende oraya gidiyorum...
inş kalmaz dört gözle martın 10unun bekliyoum birde o gün benim doğum günüm inş o günde herşeyin halloldugunu ögenirim en büyük hediye olur bana bu medipolde kime gidiyorsun ben seval pataya gidiyorum çok memnunum ama başı kalabalık olunca doğru düzgün ilgilenmiyor ama yogun bi günde değilse iyi ilgileniyor:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?