Gebelik ve diş

Orangegreysky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
25.018
En iyi cevaplar
3
80.712
528
Hanımlar selam. Gebelik düşünüyorum bu aralar. Diş kontrolüne gittim 15 binlik iş çıkardı çürükler cidden çok ilerliyor mu, sizin nasıl ilerledi dişlerinizden sorun yaşadınız mı? 1 dişim kanallıkmış onu yaptırayım ama fırçalayarak ilerlemesini önleyemez miyim bi süre acaba kalanların?

Bende aynı şekilde masrafından erteleyip durmustum ve hamile kaldım. 4. Ayimda inanılmaz diş ağrılarım başladı geçmeyecek sandım mahvetti beni günlerce. Sonra Allah acıdı artık heralde bi anda geçti ve şu an çok şükür eski hassasiyet bile yok ama var olan şikayetler bir ara mutlaka azıyor o gerçek. Benimki gibi sonradan geçer mi geçmez mi bilemem. En kötüsü de parol hariç ilaç kullanamamak.

Düşününce 15 bin bi para da değil aslında ama dişimden çok çektim bezdim yav normalde ağrınız oluyor muydu peki gebelikten önce?

Ihmal etmeyin derim, benim oncesinde bir problem olmamasina rağmen, inanilmaz ağrılarım olmuştu, hatta bir sıkıntı mi var diye dişçiye gittim, yine bir problem çıkmadı.
Bir sabah uyaniyordum bir dişim agriyordu, baska sabah baska dişim. Diş ipi, ağız gargarası ile bakim yapa yapa bitirdim gebeligimi.
Suan arkadaşım gebe, 1 dişinde problem var, zor dayaniyorum diyor.
Bence gebelikten önce halledin, geçmiş olsun

Asla ihmal etmeyin. Gebelik kadın bedeni için okadar tüketici bir aüreç ki her sorun çok ilerleyebilir. Ve ilaç kullanamayacağınız aylar olacak. Belki herşeyi tüketemeyeceksiniz bu beslenme sorunları diş sorunlarını hızlandıracak. Gerçekten insan başına gelmeden gebelikte ne yaşayacağını asla ön göremiyor. İnşallah sıkıntısız olur ama bence risk almayın.

Risk almayayım cidden o zaman çok teşekkürler

Tüm tedavini yaptır orange dış sağlığın nasıl bilmiyorum da ablamın çok zayıf dişleri vardı 3 tane çürük oluştu gebe iken

Önce gebe olduğu için sonra emzidigi için erteledi ..şuan yanlış bilmiyorsam 3 veya 4 tane implant var

Gebelikte kötü olabiliyor tüm bakımı yaptır derim

Ablanla kapışırım

Diş işlerini asla ertelemeyin.
Çok pişman olursunuz.
Çürükler iltihap olur Allah korusun.
Gebeliktede başınıza bela olur.
6 ayda birde rutin kontrol ve temizletmeye gidin.

Düşününce 15 bin bi para da değil aslında ama dişimden çok çektim bezdim yav normalde ağrınız oluyor muydu peki gebelikten önce?
Ağrım olmuyordu ama inanılmaz bir sıcak soğuk hassasiyetim vardı hamilelikte o ağrıya döndü. Bence yaptırın kafanız rahat olsun.

Günlerim yine dişçide geçecek bi süre herhalde teşekkürler hanımlar yarın arayıp başlayayım en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…