Gebelik ve emzirme

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.605
En iyi cevaplar
1
5.853
358
Merhabalar. 8 haftalık hamileyim ve emziriyorum. Bu konuda kadın doğum uzmanıyla görüşen var mi? Beslenmeye dikkat ederek sorun olmayacağını düşünüyorum. Çünkü bebeği besleyen plasenta. Malum onunda kireçlenme yaşlanma gibi problemleti olabiliyor. Plasenta sağlam olduğu sürece emzirmenin sorun yaratmayacağı konusunda bilgisi olan var mı?

Benim bildigim kadarliyla bir zararı yokk..
Ama siz yinede doktorunuza bir danişsaniz daha iyi olur allahim saglıkla kucaginiza almayi nasip etsin

Ben de çocuk doktorumuza sordum hiçbir zararı yok dedi. Tavsiyelerde bulundu.su anki doktorum bir önceki doğumu yaptiran doktorum. Tahmin ediyordur hala emzirdigimi ama soramadim. Sizi diger basliktan da hatırlıyorum. Insallah size de tekrardan sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip olur.

Ben de çocuk doktorumuza sordum hiçbir zararı yok dedi. Tavsiyelerde bulundu.su anki doktorum bir önceki doğumu yaptiran doktorum. Tahmin ediyordur hala emzirdigimi ama soramadim. Sizi diger basliktan da hatırlıyorum. Insallah size de tekrardan sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip olur.
Sağolun insallah :)
Bende kendimi burda teseli ediyorum kimseyle konuşmak istemedigim icin en azindan birseyler okuyup kafa yordugum icin azda olsa acimi afifletmeye calisiyorum :)

Back
X