Gebelik ve emzirmeye bağlı kemik erimesi

ltfksvr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
2
0
1
31
Gebelik ve emzirmeye bağlı osteoporoz teşhisi aldım. Nadir görülen bir durummuş. Bu durumla karşılaşan var mı? Nasıl tedavi yöntemleri izlediniz?

Bende de aynı durum var şu an d vit calsiyum demir ve forsteo iğneye başlattı doktor ama daha çok yeniyim

Bende de aynı durum var şu an d vit calsiyum demir ve forsteo iğneye başlattı doktor ama daha çok yeniyim
Merhaba bende aynı durumdayım forsteo kullanıyorum 6 aydır şuan ilk halime göre çok iyiyiym ama uzun süre ayakta dursam sırtım baya ağrıyor oğlum 8 aylık oldu bakalım tam olarak eski halime dönermiyim. Siz nasılsınız şuan tedaviye devam ediyormusunuz

Ben de aynı durumdayım forsteo devam ediyoeum bebeğim benim de 8 ayı bitiriyor ama kırılcam diye korkuyorum hala bebeğimi uzun süre taşıyamıyorıım

Ben de aynı durumdayım forsteo devam ediyoeum bebeğim benim de 8 ayı bitiriyor ama kırılcam diye korkuyorum hala bebeğimi uzun süre taşıyamıyorıım
Bende uzun süre taşıyamıyorum direk ağrı başlıyor ama yinede bakımını ben yapıyorum ev işleri vs yapabiliyorum sadece zorlayan şey sırt ağrım kalıcı oldu sanki hala geçmiyor bende fazla yormamaya çalışıyorum kendimidiğer ay dr kontrolüm var bakalım ne olacak

Ben de öyle ama doktor kırık oluşursa tedavi çok aksar çok dikkat etmen gerek dedi. O yüzden korkuyorum eşim de destek olmaya çalışıyor ama ikimiz de çalışıyoruz çok zor oluyor bazı günler. Forste o sende yam etki yaptı mı

Yok bende hiç bi yan etkisi olmadı. Sizin oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…