Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende aynı durumdayım forsteo kullanıyorum 6 aydır şuan ilk halime göre çok iyiyiym ama uzun süre ayakta dursam sırtım baya ağrıyor oğlum 8 aylık oldu bakalım tam olarak eski halime dönermiyim. Siz nasılsınız şuan tedaviye devam ediyormusunuz
Merhaba bende aynı durumdayım forsteo kullanıyorum 6 aydır şuan ilk halime göre çok iyiyiym ama uzun süre ayakta dursam sırtım baya ağrıyor oğlum 8 aylık oldu bakalım tam olarak eski halime dönermiyim. Siz nasılsınız şuan tedaviye devam ediyormusunuz
Bende uzun süre taşıyamıyorum direk ağrı başlıyor ama yinede bakımını ben yapıyorum ev işleri vs yapabiliyorum sadece zorlayan şey sırt ağrım kalıcı oldu sanki hala geçmiyor bende fazla yormamaya çalışıyorum kendimidiğer ay dr kontrolüm var bakalım ne olacak
Ben de öyle ama doktor kırık oluşursa tedavi çok aksar çok dikkat etmen gerek dedi. O yüzden korkuyorum eşim de destek olmaya çalışıyor ama ikimiz de çalışıyoruz çok zor oluyor bazı günler. Forste o sende yam etki yaptı mı
Ben de öyle ama doktor kırık oluşursa tedavi çok aksar çok dikkat etmen gerek dedi. O yüzden korkuyorum eşim de destek olmaya çalışıyor ama ikimiz de çalışıyoruz çok zor oluyor bazı günler. Forste o sende yam etki yaptı mı