Gebelik ve fıtık!!!

Demra26

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
14
2
6
31
Merhaba kızlar 17+1 haftalık hamileyim bi kaç senedirde uğraştığım fıtığım vardı fizik tedavi görmüştüm hiç sıkıntı yaşamıyodum 3 gün önce birden tutuldum tuvalete bile gidemez oldum 3 gündür yatıyorum sağolsun annemler geldi yardıma biliyosunuz parol minoset dışında bişeyde veremiyolar benimle aynı durumu yaşayan var mı varsa neler yaptı geçti mi yardımcı olursa çok sevinirim

Benim de çok tutuluyor yatınca geçiyor.. sol tarafıma doğru yatıyorum bel oyuğuma yastık koyuyorum sırtımı da sert bir yere dayıyorum öyle yatıyorum. Dinlenmezsem geçmiyor. Birde ılık su koyuyorum masaj yaptırıyorum. Kantoronda işe yaramıştı ağrıyan bölgeye sürdürüp masajj yapmıştım. Duşta sıcak su tutmakta işe yarar. Birde kalsiyum ve magnezyum içeren şeyleri bol tüket. Fıtıkla birlikte kas ağrılarında tetikliyordur. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim söylediklerini denicem 3 gündür yatakta şekilden şekle girdim yinede olmadı eşim sağolsun masaj falanda yaptı sıcak su falanda yaptık biraz iyi geldi gibi ama hala yerimden kalkamıyorum gerçekten çok zor bişeymiş sanada geçmiş olsun

Umarım işe yarar bana doktorum bu tarz ağrılarım için magnezyum önermişti. Uzun süre kullanmamak lazım 3-5 gün kullanıp ağrı geçince kesmek lazımmış. Bir danış o da çok işe yarıyor.

Ya bilginiz var mi acaba. Ben 6 sene once falan kasık fıtığı ameliyatı oldum. Sonrasinda hic sıkıntı cekmedim şükür ki.

Suan hamileyim esim nette okumus normal doguma engel olabilir falan yaziyodu dedi bana. Bende internette bulamadim hic.

Ben bi sorun cikmadikca nirmal dogum olsun istiyorum bu ameliyat gecmisi etkiler mi normal dogum yapip yapmamami

Umarım işe yarar bana doktorum bu tarz ağrılarım için magnezyum önermişti. Uzun süre kullanmamak lazım 3-5 gün kullanıp ağrı geçince kesmek lazımmış. Bir danış o da çok işe yarıyor.
Magnezyumu bana kramplarım için vermişti doktorum bi ara kullandım bıraktım şimdi tekrar içiyorum iyi geliyo diye iyide geliyo galiba

Onu doktorunla konuş hem kadın doğum hem ameliyatını yapan doktorla ben kendim için sordum bi sorun olmaz diye düşünüyorum o zaman yine bakarız dedi bazı doktor olmaz diyo bazı doktor olur diye herhalde durumuna göre söylüyolar canım

Tesekkur ediyorum. 6 sene oncesiydi ameliyati yapani hatirlamiyorum ama doktoruma sorucam mutlakaa

2hafta önce gittim Dr a şiddetli bel ve kalça ağrısı ile bel fıtığı başlangıcı dedi gerçekten çok sıkıntı yaratıyor. Bulaşık makinasını bile boşaltmak tüm gün ağrı çekmeme sebep oluyor. Ben sıcak su torbası koyuyorum belimin ağrıyan kısmına sol tarafıma doğru da uzanıyorum bide parol içince bir saat içinde falan iyi geliyor. Sürekli dikkat etmek lazım sanırım. Geçmiş olsun:)

Benim de fitigim var ilk hamileligimde magnezyum kullanmıştım çok zorlanmadim. Doktorunuza danışın verir magnezyum

Öne eğilmek yerine dizlerinin üstüne çökerek eğilince o kadar ağrı olmuyor ben bulaşık makinesini boşaltırken kitlenmiştim allahım ne acıydı.. ama fıtıktan ziyade kas ağrısı bence magnezyum ve kalsiyum ile çözülebiliyor inşallah geçer hepimizin yoksa ilerleyen haftalarda yandık

Öyle gerçekten bebişler olduğu için öyle ağır ilaçlarda içilemiyo dayanılıcak gibi değil ama dayanıyoruz bi şekilde tam 1 hafta oldu tam düzelmedim kolay kolay geçmiyoda işte hepimize geçmiş olsun inşallah bundan büyük ağrılar sıkıntılr yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…