Gebeliğe Hazırlık Gebelik ve implant

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

muhat

kızım geliyorrrr :)
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
6.357
981
398
37
Merhabalar, gebelik için hazırlık yapıyoruz. Bitkisel ürünlere vs tekrar başladık. Şuan regl e 7 gün var. Dişimin biri kırıldı ve tamamen sökülüp implant yapılması gerekiyor. Bunun bebeğe zararı var mı acaba? Hiç böyle bir süreçte implant yaptıran oldu mu? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim zira googlede pek bilgi bulamadim

İmplant 6-9 ay arası süren bi tedavi süreci. Dişinizi çekip 3 ay iyileşmesini bekleyecekler sonra bi işlem daha yapılıp tekrar 3er ay bekliyorsunuz tabii her şey yolunda giderse.
Sizin yerinizde olsam dişimi çektirir implant için bekler acele etmezdim. İşlemlerin ortasında hamile olduğunuzu öğrenirseniz ağrılarınız için paroldan başka ağrı kesici bile içemezsiniz. Çok sıkıntılı bi süreç olur.

Çok teşekkür ederim.aslinda şuan aklımdaki dış çekimiyle birlikte vidayı taktırmak. Gerisi daha sonraya kalabilir. Bebeğe bir etkisi yok o zaman doğru mu anladım.

Çok teşekkür ederim.aslinda şuan aklımdaki dış çekimiyle birlikte vidayı taktırmak. Gerisi daha sonraya kalabilir. Bebeğe bir etkisi yok o zaman doğru mu anladım.
Uyuşturmak amacıyla ağzınıza iğneler yapılacak belki iltihap olacak ve antibiyotik kullanmanız gerekecek bunlar sebebiyle hamileyken yaptırmanız mantıklı olmaz bence. O yüzden implantı daha sonraya atın demek istemiştim. Ama sonuçta ne zaman hamile kalacağınız da belli değil o yüzden seçim size kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…