- Konu Sahibi EU1
-
çok geçmiş olsun cnm inş bebeklerimizi kucagımıza alabilen sağlıklı annelerden olulaz inş.. bana doktor iğne değilde progestanı günde 6 tane iç dedi birde iyi beslensin diye coraspirin günde1 tane üff ya bişey olurmu sence çok korkuyorum ben birde miyom var bende ondan diyo kanama için doktor.sendede varmı?:CüvCüv:
şu an 23 haftalık hamileyim 9 . haftamda benimde başladı kanamam. 16. haftaya kadar sürdü pleasentam aşağıya yapıştığı içinm dedi doktorlar.iki hafta önce yeniden başladı. bu seferde rahim ağzı yetmezliği tanısı kondu dikiş içinde geç kalmıştık aynı sorun sizdede olabilir doktorunuza rahim ağzı yetmezliğini sormayı unutmayın.ben şuan bebeğim heray doğabilir diye bekliyorum vew devamlı yatar pozisyondayım.lütfen siz ihmal etmeyin ben doktor kurbanı oldum.
ikili test için ultraosn yaptırdığın gün kan tahlilide vermen gerek cnm,sen sadece ultrasona baktırmışssın
ca ım çok gçmiş olsn senı uzmek ıstemem ama benim başndan berı ara ara kanamaları olan bı gebelık geçirdim 6ayı sonunda yıne kanamayla erken doğum yaptm ve bebegm öldü tutanamadı cıhazlaraarkadaslar ben 8 haftalık hamişim dün suyla karışık bi kanamam oldu böyle pembe su gibi sonra iyice kana dönüşmeye başladı acil gittim doktora bebegin kalp atımı var dedi miyomdan kaynaklanan bi kanama olabilir dedi zaten progestan içiyodum günde 3 tane ama şimdi günde 6 ya çıkarttı ba kesilince koraspirin iç dedi benim bu yaşadıklarımı yaşayan varmı kötü birşey olacakmı sizce ne olur olumlu olumsuz yazın birde bu koraspirin ben zararlı diye biliyorum yani o ilaç kanı sulandırmıyormu bebege zararı olmazmı ne olur cvpsız bırakmayın ne olur bebegimi kaybetmek istemiyorum yalvarırım..:CüvCüv:
7 haftalik canim çok şükür geçti doktor iğne verdi onu yaptiriyorum :)Gebelik kaç aylık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?