gebelik ve kanama acill

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende miyom yok canım çok şükür kanama neyden kaynaklanıyor bilmiyoruz malesef..

ama sende içini ferah tut allahın izniyle inşallah bişeycik olmaz bebişlerimize ..

rabbim yar ve yardımcın olsunn canımm:1hug::1hug:

of ya nedir bu miyom neden kanama yaptı bende?

şu an 23 haftalık hamileyim 9 . haftamda benimde başladı kanamam. 16. haftaya kadar sürdü pleasentam aşağıya yapıştığı içinm dedi doktorlar.iki hafta önce yeniden başladı. bu seferde rahim ağzı yetmezliği tanısı kondu dikiş içinde geç kalmıştık aynı sorun sizdede olabilir doktorunuza rahim ağzı yetmezliğini sormayı unutmayın.ben şuan bebeğim heray doğabilir diye bekliyorum vew devamlı yatar pozisyondayım.lütfen siz ihmal etmeyin ben doktor kurbanı oldum.

aaa :1shok: çok geçmiş olsun ya acil şifalar versin allh inş bebegine bişey olmadan kucagına alırsın cnm ya çok üzüldüm ben dedim doktoruma başka bişeyim varmı diye yok sadece miyom bebekden daha büyük düşük olabilir yada erken doğumla kaybedebilirsin dedi çok mutsuzum hergün ağlıyorum ve dua ediyorum bişey olmasın diye lütfen sende benim için dua edebilirmisin çok ama çok istiyacım var bişey olmasın bebeklerimize benimki tedaviyle oldu kaybetmek benim sonum olur allh rızası için dua et bana birde kanaman kaç gün yada kaç hafta aralıklarla oldu?senağlama

kızlar çok gecmiş olsun rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın acılarını göstermesin benimde bu konuda şikayetim var benimde tedaviyle oldu bebişim ve bu 2. gebeliğim ilki 7 haftalık düşükle sonuçlandı bundada progetteron jel kullanıyorum fakat kullandıktan bikaç zaman sonra jelle birlikte ufak ufak kahverengi bişeyler geliyo akıntı değil parçada değil çok ufak bişeyler normalde bişey yok sadece jelle geliyo acaba içimda dura dura olmuş olabilirmi çok korkuyorum kızlar ilk bebeğimi kaybettim bunuda kaybetmek istemiyorum yaşayan varmı böyle bişeyi

sinem senle aynı şeyleri ben de yaşadım. jel emilip de kalan kısmı dışarı atılırken resmen kahverengi oluyordu ama sorun olmadı hamd olsun. endişelenme bişey olmaz inş.
allah bebeklerimiz korusun inşallah kızlar. hiç kötü düşünmeyin, çağırmayın kötülükleri. hep iyi ve olumlu şeyler düşünün ve iyi şeyler olsun inş. ben buna çok inanıyorum.

evet doğru söylüyosunuz arkadaslar içinden ne geçiririrsen o geliyo başına ve ben arrtık kötü şeyler değil bebeğimi kucağıma alıp hastaneden çıkacağım günü hayal ediyorum inş başıma bu gelir ama bu miyom beni korkutuyo

arkadaslar miyomu olupda kanaması olup doğurabilen varmı birde ikili test yaptırdım sadece ultrasonla bakıldı kana gerek yok dendi sizinde böylemi oldu?

ikili test için ultraosn yaptırdığın gün kan tahlilide vermen gerek cnm,sen sadece ultrasona baktırmışssın

ikili test için ultraosn yaptırdığın gün kan tahlilide vermen gerek cnm,sen sadece ultrasona baktırmışssın

işde doktor gerek yok dedi anlamadım israrda ettim ama yapmaya gerek yok dedi onda sadece yüzde 5i anlaşılıyor ultrasonda zaten herşeyi görüyoruz senin sonucun iyi dedi sizce bi terslik varmı?:CüvCüv:

ca ım çok gçmiş olsn senı uzmek ıstemem ama benim başndan berı ara ara kanamaları olan bı gebelık geçirdim 6ayı sonunda yıne kanamayla erken doğum yaptm ve bebegm öldü tutanamadı cıhazlara zaten nasıl tutnsn küçücktü. dha 3ay ö nceydı yasadklarm. şimdi tekrar düşünyorz inşallah senın sornsnz gcr o verdği ilac kan sulandrcı olan kan pıhtılaşması oldğnda verılıyo progestorn ılac kadnlk hormonlarına faydası olan bır ılac bnde cok kullandım iğneler falan ama olacak oldmu gecıktrlse bıle durmuyo. herşey Allahın takdırıne kalmış o istemeden hckmse hamılede kalamazmış doğumda yapamazmış ayetı kerımede gecıyor. sadece stres yapma bol bol yat uzan bıyere gıtme yksa bnö gbı mmkaybrdersın

offfff. kzlar zeynep kamil hastanesnde tavsye edecgnz bı doktor varmı

Merhabalar kızlar. Bende 8. haftalık hamişim. 2. defa kanamam oldu ve her seferinde doktoruma koştum. bir iğne yapıyorlar. Sonra 2 gün hastanede geçiriyoruz. Kanamam durunca tekrar eve çıkartıyor doktorum. Düşük riskinden bahsediyor. 2. kanamamda ultrasonla baktığımızda kalp atışımız var, fakat kesenin yanında kan birikintisi olduğunu söyledi doktorumuz. Kan birikintisini yavaş yavaş atmamız gerektiğini ve kanamanın durması gerektiğini söyledi. Bugün sabah koyu kıvamlı bir kanamam ile sanırım içerdeki pis kanımı attım. Kaçıncı haftaya kadar devam eder bu kanamalarım? Bu tarz sorunlar yaşayanlar yanıt verirlerse sevinirim. Hergün kanama geçireceğim diye içim içimi kemiriyor...

Slm kizlar çok geç olmuş olabilir ama belki burdasinizdir hala birşey sormak istiyorum benimde bugün cinsel ilişkiden sonra kanamam oldu bisey olur mu bebegime yardim edin lütfen

Merhaba banada yardımcı olursanız sevinirim geçen havta salıngğnğ beta hcg 38 perşembe 49.5 çıktı fakat bugün başta lekelenme sonra kanama geldi acile gittik iğne vurdular ama haşa az az bazen idrarla beraber bazen peçete geliyor yine yarın doktora gidicem beta hcg bakıcaklar ama korkuyorum acaba kimyasalmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…