Gebelik ve karında sertleşmeler

sunways

Allah var gam yok...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
5.048
40
683
selam kızlara.s.a.s.

allaha şükür 32. haftalara geldik.. ama karnımda ara ara sertleşmeler yaşıyorum,,,

geceleri saga sola dondukce bı tarafa sertlesıyor kalkmazsam cok rahatsız oluyorum..,

sizdede bu tarz sorunlar oluyormu hadi paylaşalım kızlar

böylece anormal bi durumun varlıgından haberımız olur...:1hug::1hug:

olmazmı cnm 35 olduk bizde sertleşmeler akşamları özellikle bir tarafa bir toplanıyor felaket canımı yakıyor sağ tarafta yukarda sürekli felaket canımı acıtıyor ama napalım hep sabır ediyoruz 30 dan önce ne iyiymiş vallh sen hele her geçen gün zorlaşıyor cidden

zararsız olduguna bı kanaat getırsem
belkı bu kadar korkmıycam ama
erken dogumdan korkuma aklım cıkıyor..

demek sendede oluyo normal gıbı duruyo ama ınsan tereddut edıyo dımı

ınsallah sag salım kurtuluruz hepmız canımm

böyle oldugunda nasıl korkuyorum anlatamam..

yanımda bana bunun ne oldugunu anlatıcak tecrubelı bırılerıde yok..

ınternetten arastırıyorum sureklı..

bu durumlarda o anda dr yanında olupda ıste boyle oluyorum dıyesım gelıyor:sinifsinif:

:hulya:
sız gelene kadar ben ötgü öreyim o vakit:hulya:

canım artık büyüyor meleklerimiz ne yapsınlar...
ara ara toplanmaların olması normal özellikle de geceleri...
ama takip et genede sen 10 dakikada ya da daha az sürede oluyorsa doktora görün...

canım ben cevabımı bizim topiğe yazdım şimdi yorma beni bakıver oraya:)

canım artık büyüyor meleklerimiz ne yapsınlar...
ara ara toplanmaların olması normal özellikle de geceleri...
ama takip et genede sen 10 dakikada ya da daha az sürede oluyorsa doktora görün...

aaaaaaaaaaay korkuyorum yaaa

sımdı paranoya olurum dakıka tutarım ben

yok yaf eğer çok sık değilse bence hiç teidrgin olma bak bende sen gibiydim ilk haftaalr tutunamıycak die korkardım
20 haftalara geldim bişey olurmu yeterinde gelmişmesse die korkularım vardı
30 uncu haftalara geldim erken doğumdan korktum en ufak bişeyde
şimdi 35 im ve inan hiç aklıma bişey gelmiyor sağlıklı doğsunlar bizler çok pipirikliyiz sanırım içini ferah tut çok hareketlenmişti 32 de mesela bebiş dra koştum neden bukadar hareket çok ediyor die çünkü rutinden fazlaydı hareketler dr normal dedi keyfş yerinde oyüzden dedi
şimdide hareketleriazaldı die tedirginim ama yeri daralıyor eski hareketlerini bekleyemeyiz yani bizler sürekli dert edicek bişeyler buluyoruz

bende 32. haftalik oldum dediginiz gibi karnimda bazen oyle sertlesmeler oluyo ki bazan bir tarafa toplaniyo.:))doktora sordum "ee ardik uydu gibi yorungesini dogru ilerliyor" dedi :)))
ins az bir zamanimiz kaldi :))

bende 32. haftalik oldum dediginiz gibi karnimda bazen oyle sertlesmeler oluyo ki bazan bir tarafa toplaniyo.:))doktora sordum "ee ardik uydu gibi yorungesini dogru ilerliyor" dedi :)))
ins az bir zamanimiz kaldi :))

ya warya sagımda bı sertlık solumda bı sertlık
sankı gerınıyo karnımda

su anda tepıklıyo
bı suredır hareketsızdı masallah basladı

ya kizlar bende de sertlesme oluyor. 22 haftalik hamileyim ama saniyorumki karnim 2 ye ayrilcak bebis firt diye cikacak :ecrin_bebek:

aynen duygucum banada oyle oluyo

bugun yeterınce oldu yarın dogumhanenın yolunu tutarım bı nst olayı cozer

ya kizlar bende de sertlesme oluyor. 22 haftalik hamileyim ama saniyorumki karnim 2 ye ayrilcak bebis firt diye cikacak :ecrin_bebek:

sevgili Duygu ayni korkulari ben de yasiyorum. 23. haftaya girdik, özellikle geceleri yattigim tarafta top gbi oluyor bebis sanki,karnim geriliyor,rahat uyuyamiyorum sürekli uyaniyorum....
genelde 30. haftalari asan arkadaslar yazmislar,yani doguma yakin olanlar...korkmaya basladim :sinifsinif:
sirt üstü yatmanin da kordon acisindan zararli oldugunu okumustum,geceleri bir saga bir sola dönüp duracak miyiz? daha önümüzde 3 ay var :bbo:

canım aynı takıntılar evet ben de ilk uc ayı atlatana kadar safak saymıstım resmen, ikinci uc ay gelisimi duzgun mu diye surekli tedirgindim simdi son aylarda da erken mi dogar vakitli mi dogar diye endiseleniyorum hareket etse cok diyorum etmese korkuyorum allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize :Saruboceq: demek annelik boyle :hulya:

ayyyyy 30. haftalara gelebilecek miyim acep daha 17. haftadayım

kızlar bende 25 haftalık hamileyim,ikizlere. karnım acayip sert.ama sizinki gibi belli bir yerde değil,genel bir sertlik var karnımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…