- 9 Temmuz 2008
- 1.876
- 2.539
- 658
- Konu Sahibi Kumrusumru
Bana aşı çıkmış arkadaşlar ama 3 aya kadara gebelik düşünüyorum acaba olamlı mıyım ? Kafam çok karışık . Gebeliği etkiliyor mu ? Aşı olup hemen hamile kalan oldu mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hamile olduğumu bilmeyerek asi oldumBana aşı çıkmış arkadaşlar ama 3 aya kadara gebelik düşünüyorum acaba olamlı mıyım ? Kafam çok karışık . Gebeliği etkiliyor mu ? Aşı olup hemen hamile kalan oldu mu ?
Corona aşısı ve gebelikle ilgili yeteri kadar veri olmadığı için kesinlik içeren bir bilgi verilemiyor.Bana aşı çıkmış arkadaşlar ama 3 aya kadara gebelik düşünüyorum acaba olamlı mıyım ? Kafam çok karışık . Gebeliği etkiliyor mu ? Aşı olup hemen hamile kalan oldu mu ?
Benim doktorum da muhakkak olmalısın dedi . Aşısız bir hamilelik senin için daha riskli dedi . Ben de oldum aşı ZRiskli gebelik uzmanı doktorum ve doc bana mutlaka olmalisin asi ve korunmaya gerek yok dedi oldum aşı ve korunmadim
Haklısınız siz şu anda hamilesiniz o daha fazla kafa karıştırıyor. Ben henüz hamile değilim oldum aşımı ama hamile olsam ben de olmazdım sanırım .Corona aşısı ve gebelikle ilgili yeteri kadar veri olmadığı için kesinlik içeren bir bilgi verilemiyor.
Öğretmen olduğum için çok önceden aşı sıram belli oldu. Ancak aşı olmuyorum.
Kesinliği olmayan bir şeyi yaptıramam.
Tabi tercih meselesi
Aslında pek bir kafa karışıklığım yok en azından kendi adıma.Haklısınız siz şu anda hamilesiniz o daha fazla kafa karıştırıyor. Ben henüz hamile değilim oldum aşımı ama hamile olsam ben de olmazdım sanırım .
Merhaba acaba aşı oldunuz muArkadaşlar köy öğretmeni olduğum için bana da aşı çıkmıştı ben olmamıştım göze alamamıştım. Bir de 3 ayın dolması gerekli diye beklemiştim. Doktoruma sordum çok yuvarlak konuştu ve bana bıraktı aşı kararını. İçinizde hamile olup korona aşısı olan var mı? Ben korkuyorum bu ara haberlerde hamile korona vakaları çok görülmeye başladı.
Yok henüz olmadımMerhaba acaba aşı oldunuz mu