Gebelik ve korona aşısı

Kumrusumru

Nirvana
Pro Üye
9 Temmuz 2008
1.876
2.539
658
Bana aşı çıkmış arkadaşlar ama 3 aya kadara gebelik düşünüyorum acaba olamlı mıyım ? Kafam çok karışık . Gebeliği etkiliyor mu ? Aşı olup hemen hamile kalan oldu mu ?

Riskli gebelik uzmanı doktorum ve doc bana mutlaka olmalisin asi ve korunmaya gerek yok dedi oldum aşı ve korunmadim

Bana aşı çıkmış arkadaşlar ama 3 aya kadara gebelik düşünüyorum acaba olamlı mıyım ? Kafam çok karışık . Gebeliği etkiliyor mu ? Aşı olup hemen hamile kalan oldu mu ?
Corona aşısı ve gebelikle ilgili yeteri kadar veri olmadığı için kesinlik içeren bir bilgi verilemiyor.
Öğretmen olduğum için çok önceden aşı sıram belli oldu. Ancak aşı olmuyorum.
Kesinliği olmayan bir şeyi yaptıramam.
Tabi tercih meselesi

Corona aşısı ve gebelikle ilgili yeteri kadar veri olmadığı için kesinlik içeren bir bilgi verilemiyor.
Öğretmen olduğum için çok önceden aşı sıram belli oldu. Ancak aşı olmuyorum.
Kesinliği olmayan bir şeyi yaptıramam.
Tabi tercih meselesi
Haklısınız siz şu anda hamilesiniz o daha fazla kafa karıştırıyor. Ben henüz hamile değilim oldum aşımı ama hamile olsam ben de olmazdım sanırım .

Haklısınız siz şu anda hamilesiniz o daha fazla kafa karıştırıyor. Ben henüz hamile değilim oldum aşımı ama hamile olsam ben de olmazdım sanırım .
Aslında pek bir kafa karışıklığım yok en azından kendi adıma. 🤗
Çünkü hamilelik olmasaydı da aşı olmayı düşünmüyordum.
Güvenirliğinden emin değilim ne yazıkki🤗

Arkadaşlar köy öğretmeni olduğum için bana da aşı çıkmıştı ben olmamıştım göze alamamıştım. Bir de 3 ayın dolması gerekli diye beklemiştim. Doktoruma sordum çok yuvarlak konuştu ve bana bıraktı aşı kararını. İçinizde hamile olup korona aşısı olan var mı? Ben korkuyorum bu ara haberlerde hamile korona vakaları çok görülmeye başladı.

Arkadaşlar köy öğretmeni olduğum için bana da aşı çıkmıştı ben olmamıştım göze alamamıştım. Bir de 3 ayın dolması gerekli diye beklemiştim. Doktoruma sordum çok yuvarlak konuştu ve bana bıraktı aşı kararını. İçinizde hamile olup korona aşısı olan var mı? Ben korkuyorum bu ara haberlerde hamile korona vakaları çok görülmeye başladı.
Merhaba acaba aşı oldunuz mu

Hamile olup aşı olan var mı acaba gerçekten insan hem kendinden hem bebeğinden korkuyor aşı olmasam da olsam da bende çok kararsızım

kızlar merhaba ben de 13 haftalık hamileyim doktorum 12den sonra öneriyorum olabilirsin dedi ama cesaret edemiyorum her kafadan bir ses çıkıyo çok kararsızım. bi yandan çalışıyorum... yani hamileyken koronaya yakalanıp hayati riski olan bebeği risk alan çok insan var o da korkutuyo bi yandan

16 haftalık hamileyim doktorum kesinlikle olmamızı söylüyor ama zatn tüp bebekle gebe kaldım zor elde ettim riske atmak istemiyorum şuanda gebeliğimi bende olmadım henüz.

Back
X