- Konu Sahibi leonunannesi
-
ablacım çok genel başlık açmışsın. hamile kalmanın mı incelikleri lazım sana hamilelikten kaçınmanın incelikleri mi ? ne vereyim abime
Var tabi ki, en yakın hastanedeki jinekolog.
Senı etiketledım topiğime bende ovulasyon yapıyorum .. Gel istersen..Sağol ya, hergün ovülasyon testini götürüp gösteririm.
Tecrübeli arkadaşlardan ovülasyon Testi için bilgi istiyorum
Sağol ya, hergün ovülasyon testini götürüp gösteririm.
Senı etiketledım topiğime bende ovulasyon yapıyorum .. Gel istersen..
Siz sorunuzu sorun. Her iki hamileligimi ovulasyon testi ile planladim.belki yardimci olabilirim
Bunlar benim testleri hala devam ediyorum, yumurtlama için tamamen mi koyu olması lazım? Bunların arasında var mı acaba yumurtlama?
Yalnis görmüyorsam 14 gün. Ondan sonraki 48 saat en büyük hamile kalma olasılığı
Bunlar benim testleri hala devam ediyorum, yumurtlama için tamamen mi koyu olması lazım? Bunların arasında var mı acaba yumurtlama?
testlerini at bakalım ona göreSağol ya, hergün ovülasyon testini götürüp gösteririm.
14 yazdğında yumurta çatlamışBunlar benim testleri hala devam ediyorum, yumurtlama için tamamen mi koyu olması lazım? Bunların arasında var mı acaba yumurtlama?
14 yazdğında yumurta çatlamış
ana nehir en son bekardın yemek sayfanı takip ederdim seninSıvı alımına ve wc olayına dikkat ediyor musunuz ? en az 2 saat sıvı almadan ve 4 saat wc ye gitmeden sabah 10 dan sonra ve akşam 8 den önce yapmanız daha iyi olacaktır özellikle 11-5 arası daha garanti bana göreTestinizde çok koyuluk göremedim ya çizgiyle aynı eşitlikte olmalı ya da daha da koyu olmalı yumurtlama belirtisi olarak bir de belki resimden kaynaklanıyordur en koyu görünen 14.gün gibi geldi 24-36 saate kadar çatlama süresi var o sürede çatladıysa hamilelik şansı olur
evet yumurtlama oluştuğunda akıntın olur şeffaf uzayan.Cidden mi? O gün ilişki olmadı ama sonraki iki gün oldu, şansımız var mıdır sizce? Bir de bu aralar akıntım var beyaz uzayan ona yumurtlama akıntısı diyorlar kafam karıştı o yüzden
Evet canım evlendik 3,5 yıllık evliyim çocuk düşünüyorum artık o yüzden bu konulara bakma sırası geldiana nehir en son bekardın yemek sayfanı takip ederdim senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?