G Gaia 3 Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2017 43 148 8 37 31 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gaia 3 #1 (GÖNDERİLDİ) Merhaba Arkadaşlar, Elimde 15 adet gebelik testi ve 10 adet ovulasyon testi var (Laboquick marka) . İhtiyacı olana kargo ile gönderebilirim. ( testleri kargodan teslim aldığım gün hamile olduğumu öğrendim (1 yıl süren uğraşların ardından,) , çok şükür ki devamına ihtiyacım kalmadı) Son düzenleme: 6 Kasım 2017
(GÖNDERİLDİ) Merhaba Arkadaşlar, Elimde 15 adet gebelik testi ve 10 adet ovulasyon testi var (Laboquick marka) . İhtiyacı olana kargo ile gönderebilirim. ( testleri kargodan teslim aldığım gün hamile olduğumu öğrendim (1 yıl süren uğraşların ardından,) , çok şükür ki devamına ihtiyacım kalmadı)
M mely15 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 7.345 En iyi cevaplar 1 5.381 198 31 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gaia 3 #2 Gaia 3 .!.: Merhaba Arkadaşlar, Elimde 15 adet gebelik testi ve 10 adet ovulasyon testi var (Laboquick marka) . İhtiyacı olana kargo ile gönderebilirim. ( testleri kargodan teslim aldığım gün hamile olduğumu öğrendim (1 yıl süren uğraşların ardından,) , çok şükür ki devamına ihtiyacım kalmadı) Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun cNım günlerimiz aynı heralde rabbim sağlıkla kucağımıza almayı. Nasip eylesin
Gaia 3 .!.: Merhaba Arkadaşlar, Elimde 15 adet gebelik testi ve 10 adet ovulasyon testi var (Laboquick marka) . İhtiyacı olana kargo ile gönderebilirim. ( testleri kargodan teslim aldığım gün hamile olduğumu öğrendim (1 yıl süren uğraşların ardından,) , çok şükür ki devamına ihtiyacım kalmadı) Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun cNım günlerimiz aynı heralde rabbim sağlıkla kucağımıza almayı. Nasip eylesin
Prmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 2.309 2.364 53 33 31 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gaia 3 #3 meltem151515515 .!.: Hayırlı olsun cNım günlerimiz aynı heralde rabbim sağlıkla kucağımıza almayı. Nasip eylesin Genişletmek için tıkla... CANIM HAYIRLI OLSUN ALLAH EN YAKIN ZAMANDA BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH.SANDA SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN BEN COK SEVİNİYORUM BÖYLE HAMİLELİK HABERLERİ GÖRÜNCE RABBİM İSTEYEN HERKESE KAVUSTURSUN COK BEKLETMEDEN AMİİİNN
meltem151515515 .!.: Hayırlı olsun cNım günlerimiz aynı heralde rabbim sağlıkla kucağımıza almayı. Nasip eylesin Genişletmek için tıkla... CANIM HAYIRLI OLSUN ALLAH EN YAKIN ZAMANDA BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH.SANDA SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN BEN COK SEVİNİYORUM BÖYLE HAMİLELİK HABERLERİ GÖRÜNCE RABBİM İSTEYEN HERKESE KAVUSTURSUN COK BEKLETMEDEN AMİİİNN
G Gaia 3 Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2017 43 148 8 37 31 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gaia 3 #4 meltem151515515 .!.: Hayırlı olsun cNım günlerimiz aynı heralde rabbim sağlıkla kucağımıza almayı. Nasip eylesin Genişletmek için tıkla... Evet tesadüfün böylesi :) :) :) Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
meltem151515515 .!.: Hayırlı olsun cNım günlerimiz aynı heralde rabbim sağlıkla kucağımıza almayı. Nasip eylesin Genişletmek için tıkla... Evet tesadüfün böylesi :) :) :) Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
selennn Evli mutlu ve çocuklu Pro Üye Anneler Kulübü 3 Ocak 2011 6.301 En iyi cevaplar 1 16.541 448 40 Bursa 31 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gaia 3 #5 Insallah sag salim bebegini kucagina alirsin bir avazda dogurursun insallah tatlim Darisi bana ve isteyen herkese
Insallah sag salim bebegini kucagina alirsin bir avazda dogurursun insallah tatlim Darisi bana ve isteyen herkese