• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve Ovulasyon Testi

elmaliturta48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40
Puanlar
3
Kızlar evde awox gebelik ve innovita ovulasyon testim var. Bugün 2sinide denedim. Normalde yarın regl olmam lazım ama karnımda siskinlik yok ve göğüs uçlarım ağrıyor. Gebelik testi ilk 5 dakikada çizgi verdi ama durdukça daha da netleşti. Hemen kan vermicem en az bir hafta beklicem. Hem belki yarın regl olurum. Sizler nedersiniz ihtimal var mı?
20260222_222345.webp
20260222_222432.webp

Kızlar evde awox gebelik ve innovita ovulasyon testim var. Bugün 2sinide denedim. Normalde yarın regl olmam lazım ama karnımda siskinlik yok ve göğüs uçlarım ağrıyor. Gebelik testi ilk 5 dakikada çizgi verdi ama durdukça daha da netleşti. Hemen kan vermicem en az bir hafta beklicem. Hem belki yarın regl olurum. Sizler nedersiniz ihtimal var mı?Eki Görüntüle 3709556 Eki Görüntüle 3709554
Var bence canım istersen bi kan ver yarın 🥹♥️

Adetine kaç gün kalmıştı canım o konuyu kaçırmış olabilirim de 🥰bence en garanti yol kan vermek 🥰
Yarın olması gerekiyor. Son 3-4 gündür arada karnıma ağrı giriyor. 2 defada belli belirsiz peçeteye gelen kahverengi azıcık akıntı oldu. Erken regl olucam sandım hala başlamadı.

Yarın olması gerekiyor. Son 3-4 gündür arada karnıma ağrı giriyor. 2 defada belli belirsiz peçeteye gelen kahverengi azıcık akıntı oldu. Erken regl olucam sandım hala başlamadı.
Ayy inşallah vardır testlerine göre var gibi de duruyor hayırlısı olsun hakkında benimde bugün adet günüm inşallah olmam dün aşırı bacak ve bel ağrısı çektim bi de akıntım var inşallah bebiş vardır kan ver haber et buraya da 🥰🥰

Ayy inşallah vardır testlerine göre var gibi de duruyor hayırlısı olsun hakkında benimde bugün adet günüm inşallah olmam dün aşırı bacak ve bel ağrısı çektim bi de akıntım var inşallah bebiş vardır kan ver haber et buraya da 🥰🥰
İnşallah güzel haberler alırız birlikte 🙏 olumlu ya da olumsuz mutlaka yazarım buraya. Hem test yapacak olanlara yol göstermiş olur kullandığım testler. Benim ilk denemem çok umutlu değilim ama beklicez bakalım😊

İnşallah güzel haberler alırız birlikte 🙏 olumlu ya da olumsuz mutlaka yazarım buraya. Hem test yapacak olanlara yol göstermiş olur kullandığım testler. Benim ilk denemem çok umutlu değilim ama beklicez bakalım😊
Olur canım ♥️ inşallah mübarek günde güzel haberler alırız

Var mı siz de bir gelişme? Ben hala regl olmadım ama cuma gününe kadar beklicem. Hamileysem de değer yükselsin biraz öyle öğrenirim ya da regl olurum umudum kalmaz.

Ben de hala regl olmadım ama sabahtan beri 10-15 defa tuvalete gittim ve şuan başım dönüyor ayakta zor duruyorum. Ovulasyon testi yaptım C ve T yine aynı renkte. Birazda ateşim var.

Ben de hala regl olmadım ama sabahtan beri 10-15 defa tuvalete gittim ve şuan başım dönüyor ayakta zor duruyorum. Ovulasyon testi yaptım C ve T yine aynı renkte. Birazda ateşim var.
İlk haftalarda bağışıklık düşüyor daha kolay etkileniyoruz. Toparlarsın ama merak etme 🌸 5+larda kese görünür 💜

20260224_074823.webp
kızlar bu sabah yaptım bunu daha da belirginleşmiş mi? 3. Dakikada oluştu çizgi.

Back
X