Çok sevindim darısı bize inşallahHayır ilk olacak inşallah siz de bana dua edin daha 4+2
Canım iyi akşamlar benım de bugün hormon testi vermiştim prolaktin yüksek çıktı dostinex verdi pazartesi ve perşembe kullanıcam seninde öyle mi
Canım iyi akşamlar benım de bugün hormon testi vermiştim prolaktin yüksek çıktı dostinex verdi pazartesi ve perşembe kullanıcam seninde öyle mi
Benim de aynı ilaç ama 4 hafta şeklinde sadece pazartesi günleri içicemCanım iyi akşamlar benım de bugün hormon testi vermiştim prolaktin yüksek çıktı dostinex verdi pazartesi ve perşembe kullanıcam seninde öyle mi
Kaç çıktı prolaktinBenim de aynı ilaç ama 4 hafta şeklinde sadece pazartesi günleri içicem
Yüksekti baya şuan hatırlamıyorumKaç çıktı prolaktin
Yüksekse 1-2 kutu ile sınırlanamaz ya. Hamile kalana dek kullanacaksınYüksekti baya şuan hatırlamıyorum
1 ay kullandıktan sonra kontrole gideceğim bakacakmış tekrarYüksekse 1-2 kutu ile sınırlanamaz ya. Hamile kalana dek kullanacaksın
Anladım hayırlısı olsun bakalım1 ay kullandıktan sonra kontrole gideceğim bakacakmış tekrar
Benım sadece iki tane var içinde ikiye bölup pazartesi sabah aşkam birde perşembe sabah akşam bitiyor senın değerler kaç canım benım 38.90 çıkmışBenim de aynı ilaç ama 4 hafta şeklinde sadece pazartesi günleri içicem
Canım bana da verdi 1 kutu pazartesi ve perşembe olarak iki hap varmış içinde ikiye bölüp içicem 1 ay sonra gel dedi değerim 38.90 çıkmış inşallah değerim düşer hamile kalabilirimYüksekse 1-2 kutu ile sınırlanamaz ya. Hamile kalana dek kullanacaksın
Değerim 37 doktor normal dedi baya düşmüş yüksekti doktor tüm hormonlar çok iyi gebelik için uygun dedi sizin ne oldu son durumCanım bana da verdi 1 kutu pazartesi ve perşembe olarak iki hap varmış içinde ikiye bölüp içicem 1 ay sonra gel dedi değerim 38.90 çıkmış inşallah değerim düşer hamile kalabilirim
Canım benım ilacı kullandım daha sonrası tarlusal kullandım adet olmak için 1 ay sonra hel demişti temmuzun 15 gibi falan gidicem doktora bklm inşallah 38 sen düşmüştür değerimDeğerim 37 doktor normal dedi baya düşmüş yüksekti doktor tüm hormonlar çok iyi gebelik için uygun dedi sizin ne oldu son durum
Tekrar dostonex kullanmıycansın demi çok iyi sizin adınıza sevindimDeğerim 37 doktor normal dedi baya düşmüş yüksekti doktor tüm hormonlar çok iyi gebelik için uygun dedi sizin ne oldu son durum
Aynen kullanamana gerek yok değerler çok güzel dene dedi doktorumTekrar dostonex kullanmıycansın demi çok iyi sizin adınıza sevindim
İnşallah bana da öyle söyler 16 sına randevu aldım bklm ne diyecekAynen kullanamana gerek yok değerler çok güzel dene dedi doktorum
Adetin düzenli mi eşinin değerleri naıslİnşallah bana da öyle söyler 16 sına randevu aldım bklm ne diyecek
Adetim düzensiz ilaç ike olabiliyorum önceden düzenli adet görüyordum ama doğum yaptıktan sonra hormonlarım alt üst oldu olmamaya başladım o yüzden ilça kullanırsam oluyorum eşimin değerleri normal hiç bir sıkıntı yok bana da pcos teşhisi koydu doktor birde prolaktin değerim de yükseklik olduğu için dostonex vermiştiAdetin düzenli mi eşinin değerleri naısl
Senin prolaktin değerin kaç çıkmıştı benım 38 çıktı bu ay kullandım bklm hayırlsıı inşallah bi düşüş olmuştur kullandıktan ne kadar sonra hanime kaldınYüksekse 1-2 kutu ile sınırlanamaz ya. Hamile kalana dek kullanacaksın
Benim 45’ti. 2 ay kullandım hamile kaldım canımSenin prolaktin değerin kaç çıkmıştı benım 38 çıktı bu ay kullandım bklm hayırlsıı inşallah bi düşüş olmuştur kullandıktan ne kadar sonra hanime kaldın
Senin prolaktin değerin kaç çıkmıştı benım 38 çıktı bu ay kullandım bklm hayırlsıı inşallah bi düşüş olmuştur kullandıktan ne kadar sonra hanime kaldın
ne güzel çocuğun var senin darısı bize inşallahAdetim düzensiz ilaç ike olabiliyorum önceden düzenli adet görüyordum ama doğum yaptıktan sonra hormonlarım alt üst oldu olmamaya başladım o yüzden ilça kullanırsam oluyorum eşimin değerleri normal hiç bir sıkıntı yok bana da pcos teşhisi koydu doktor birde prolaktin değerim de yükseklik olduğu için dostonex vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?