Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim kadarıyla yok NdenPolikistik over’ınız mı var acaba?
Fsh lh 2 kat çıkmış. Doktora gösterince muayene eder söyler bakalımBildiğim kadarıyla yok Nden
Doktor baktı öyle bir şey demediFsh lh 2 kat çıkmış. Doktora gösterince muayene eder söyler bakalım
O zaman yoktur inşallah. Ben oranına bakarak söyledim genelde öyle oluyor daDoktor baktı öyle bir şey demedi
Hmmm pek bilgim yok ben biraz araştırdım geneli hep olması gereken değerler arasındaO zaman yoktur inşallah. Ben oranına bakarak söyledim genelde öyle oluyor da
O zaman lh/fsh 0.49 sizin ben fsh/lh yapmıştım Normal değerlerde. Peki neden hormon testi verdiniz ve prolaktin değeriniz nerdeHmmm pek bilgim yok ben biraz araştırdım geneli hep olması gereken değerler arasında
O da vardı o biraz yüksek çıktı tek sıkıntı oydu sanırım ilaç kullanıyorum şuanO zaman lh/fsh 0.49 sizin ben fsh/lh yapmıştım Normal değerlerde. Peki neden hormon testi verdiniz ve prolaktin değeriniz nerde
Daha yeni yeni denemeye başladık . Öncesinde bir doktora gideyim dedim doktor hormon testi istedi sonuçlar çıkınca ilaca başladım proklaktin için . İnşallah düşer ya stres yapıyorum çokBenim de oydu. Kaç aydır deniyorsun? Bir de ben rahim filmi çektirdim o ay oldu..
Düşer eğer dostinex kullanıyorsan. Stres yapma en büyük düşmanı stresDaha yeni yeni denemeye başladık . Öncesinde bir doktora gideyim dedim doktor hormon testi istedi sonuçlar çıkınca ilaca başladım proklaktin için . İnşallah düşer ya stres yapıyorum çok
Evet onu kullanıyorumDüşer eğer dostinex kullanıyorsan. Stres yapma en büyük düşmanı stres
Allahın izniyle olurEvet onu kullanıyorum
İnşallah teşekkür ederimAllahın izniyle olur![]()
Hayır ilk olacak inşallah siz de bana dua edin daha 4+2İnşallah teşekkür ederimsizin çocuğunuz var mı
Polikistik over’ınız mı var acaba?
Benim de yok düşünmeye başladık 2,5 senelik evliyimİnşallah teşekkür ederimsizin çocuğunuz var mı
Canım iyi akşamlar benım de bugün hormon testi vermiştim prolaktin yüksek çıktı dostinex verdi pazartesi ve perşembe kullanıcam seninde öyle miBenim de yok düşünmeye başladık 2,5 senelik evliyim