- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Normal test alıp yaparsanız sizin için daha iyi burdaki bazı kadınlar ovulasyon testiyle yapıp pozitif normal gebelik testiyle negatifi görüyolarKızlar merhaba
Yumurtlama dönemimi adetimin 15.-16. Günleri gördüm. Bugün 10.günüm ve evde gebelik testim olmadığı için ovülasyon testi yaotım sizce gebelik belli olur mu ? Bu şekilde gebelik öğrenen var mıdır ? Yorumlar mısınız ? Eki Görüntüle 2599849
Evet elimde var testler. Ama yumurtlamanın şuan 10.günü normal mi belli olmamasıBu negatif canm hergun yap elin de varsa daha da koyulasirsa gebelik ola bilir benyapmıştım t çok koyu cikiyor
Evet evde yoktu o yüzden bununşa yaptım. Bide adetime daha 5-6 gün var erken diye test yapmak istemedim. Testte de belli olmaz diyeNormal test alıp yaparsanız sizin için daha iyi burdaki bazı kadınlar ovulasyon testiyle yapıp pozitif normal gebelik testiyle negatifi görüyolar
erken gebelik testinde belli oluyor ama tavsiyem beklemeniz bu sefer üzülmeyin diyeEvet evde yoktu o yüzden bununşa yaptım. Bide adetime daha 5-6 gün var erken diye test yapmak istemedim. Testte de belli olmaz diye
Biraz daha bekliyim o zamanerken gebelik testinde belli oluyor ama tavsiyem beklemeniz bu sefer üzülmeyin diye
Yok benim adete daha 5-6 gün var canımT c den daha koyu çıkıyor canım. Ama gebeliğin başında seni yanıltır. Çünkü ben gebe kalmadan önce adete yakın zaman da da böyle koyulduk çıkıyordu lh hormonu vücutta hep var o yüzden
Anlıyorum sizi hakkınızda dava olsun ben 4 gün gecikmeyle test yaptım çıktıBiraz daha bekliyim o zamanÇok sabırsızlanıyorum
Ooo o zaman beklemem şazım desene :) ama ilk gebeliğimiz olacak olursa eğer o yğzden heyecanlıylmAnlıyorum sizi hakkınızda dava olsun ben 4 gün gecikmeyle test yaptım çıktı
Ama 4 gün gecikmeyle yaptım ama çok netti belki adete 3 4 kala yapsam slik çıkacaktıOoo o zaman beklemem şazım desene :) ama ilk gebeliğimiz olacak olursa eğer o yğzden heyecanlıylm
Allah güzel bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi de nasio etsinAma 4 gün gecikmeyle yaptım ama çok netti belki adete 3 4 kala yapsam slik çıkacaktıbenimde ilk gebeliğim bir buçuk yıldır evliyim bir buçuk yıldırda istiyodum çok şükür nasip oldu
Amin amin inşallah canımAllah güzel bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi de nasio etsinSende mi ovülasyon takibi yaparak gebe kaldın canım ? Ben de 11 aydır evliyim. 3aydır istiyoruz. Bide adet dönemine yakım hangi belirtilerin oldu. ? Dua et bende hamiş olabileyim
Amin canım çok teşekkğr ederim bakalım hayırlısı ile olaun da :)Amin amin inşallah canım ❤ yok hiç bişey yapmadım sadece 2 3 defa dr gitmiştim 2 aydırda dr gitmeyi bırakmıştım hiç umudum yoktu annemgile gittiğim de günüm az kalmıştı ped almıştım yanıma ha bugün ha yarın diye diye 4 gün gecikti öyle öğrendim ondan önceki aylar yastık koyardım altıma bi saat fln bekelrdim bu sfer öyle şeylerde hiç yapmadımadet dönemine bi 7 gün fln varken kasıklarıma şidetli ağrı girdi dedim aha olcam sonra 5 gün kala falan misafirliğe gittiğimde tatlı yiyenleri görünce midem çok bulandı genelde de tatlıyı sevmem ya üstünde durmadım yani adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı sdece adet olmuyosun hamile oluyosun Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Rica ederim canım gönlündeki nasibin olsun inşallahAmin canım çok teşekkğr ederim bakalım hayırlısı ile olaun da :)
Birşey sorabilir miyim yaRica ederim canım gönlündeki nasibin olsun inşallah
Kızlar merhaba
Yumurtlama dönemimi adetimin 15.-16. Günleri gördüm. Bugün 10.günüm ve evde gebelik testim olmadığı için ovülasyon testi yaotım sizce gebelik belli olur mu ? Bu şekilde gebelik öğrenen var mıdır ? Yorumlar mısınız ? Eki Görüntüle 2599849
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?