Gebelik zehirlenmesi mi?bir bakın acil

elifim343434

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
192
148
23
35
Merhabalar diliyorum öncelikle.Ayaklarimda şişme nedeni ile doktoruma gittim 18 haftalık gebeyim bu arada .kan ve idrar testi verildi idrarrda ESER miktarda protein kaçağı tespit edildi panik yapmayın dedi doktorum ama aranızda benim gibi olan var mı .doktorum.ilerde göreceğiz gebelik zehirlenmesi olup olmadiginizi ama.suan yok dedi aklımdan çıkarmıyorum ya bişey olursa bebeğime diye ne yapmalıyım nelere dikkat etmeleyim

20. Haftadan sonra gebelik zehirlenmesi ortaya çıkıyor sanırım canim ama iyi düşün iyi olsun suan öyle bir problemin yok merak etme insallah da olmaz

Teşekkür ederim içimi rahatlattıniz biraz da olsa korkuyorum bu panik beni benden alacak şimdi eser miktarda var ise ilerde çoğalır mi diye düşünüyorum önlemek için bişey olsa keske

Merhaba aynı problemi ablam da yaşadı ve çok panik olduk,dr u şuanlık öyle bir şey görünmüyor demişti ama gebelik zehirlenmesinde bir çok sebep bulunabiliyor maalesef.Ablam,Eşi ve ben bu konuda çok korktuk ve onlara destek olabilecek,devamlı yanında kalabilecek bir doğum hemşiresi bulabileceğimiz yerler araştırmaya başladık,ablamın ilk gebeliği olduğu için ikisi de çok hassas ve panikti Gebelik sürecinde onlara destek verebilecek yerleri detaylı bir şekilde araştırdık sorduk soruşturduk ve sonunda bulduk.Bir yer ile karşılaştık ve bizim elimiz ayağımız oldular.Personellerine, çalışma sistemine,ilgisine hayran kaldığım bir yer var resmi sitelerinde bununla ilgili yazıyı detaylı bir şekilde açıklamışlar linkini paylaşayım okuyun. Herkesin kesinlikle okuması gerekiyor başımıza geleceklerden önceden haberdar olmamız lazım nasıl olsa.Allah bu süreçte herkese kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…