Gebelik

Kubratk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
8
0
1
Arkadaşlar yardmci olursumunuz benim adetim 6 gün geçti ve adet oldum ama 3.gun kan testim 0.100 negatif çıktı sonra idrar testi yaptm yarm saat sonra silik çizgi çıktı bunu ne demek oluyor bebeğim olsun çok istiyorum

Arkadaşlar yardmci olursumunuz benim adetim 6 gün geçti ve adet oldum ama 3.gun kan testim 0.100 negatif çıktı sonra idrar testi yaptm yarm saat sonra silik çizgi çıktı bunu ne demek oluyor bebeğim olsun çok istiyorum
kan testi doğru sonuç verir. kullandığın bir ilaç etkilemiş olabilir idrar testini. istersen için rahat etsin diye tekrar kan ver derim

Hiç ilaç kullanmadım ama adet olduysam gebelik şansım yok galiba teşekkür ederim canm yardmci oldugun icin

Kimyasal gebelik ne demek
Bir döllenme gerçekleşiyor ancak ilerleyecek durumda olmuyor, kromozom lar doğru şekilde bölünmüyor, aslında bir gebelik sayılmaz yani, çünkü çoğunlukla farkında olmuyoruz, adetle atılıyor. Bildiğim kadarıyla yazdım. Teknik bilgi bulabilirsiniz.

Arkadalar ayın 29unda kan testi yaptırdım 0.100 çıktı negatif yani ader günüm 1 hazirandı ve olmadım (düzenli bir adetim var ) sizce 3 gün önce kan testinde çıkmamasına rağmen ihtimalim var mı.
Mevsimsel bir gecikme mi

Benim 3 gün gecikmede 0.100 çıktı 6 gün gecikmem oldu ve su an adetim nedenini net olarak bilemicem ama mevsimsel stres olabilirmiş canm gecikmenin 5_7 gün arasnda kan testini tekrarla RABBİM hepimiz gönlüne göre versin hayırlısıyla kucagimizi doldursun RABBİM çok istiyorum bebegimin olmasını bakalım bu ay devam :)

Benim 3 gün gecikmede 0.100 çıktı 6 gün gecikmem oldu ve su an adetim nedenini net olarak bilemicem ama mevsimsel stres olabilirmiş canm gecikmenin 5_7 gün arasnda kan testini tekrarla RABBİM hepimiz gönlüne göre versin hayırlısıyla kucagimizi doldursun RABBİM çok istiyorum bebegimin olmasını bakalım bu ay devam :)
Allah gonlune gore versin cnm

Back
X