Gebelik

hemsiresena

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
65
7
16
29
Merhaba ablalarım size bir kaç sorum olacaktı bu konuda endişelerim var çünkü nişanlımla korunarak en son 23 temmuzda ters ilişkim oldu boşalma olmadı prezervatifte yırtılma yoktu 2 kattı zaten ben pko hastasiyim anca ilaçla adet oluyorum o dönem yazz 24+4 kullanıyordum bittiğinde adet oldum 3 gün sürdü şüphelendim 4 ve 21 ağustosta beta baktirdim 0.29 ve 0.0 çıktı daha sonra adetlerim normale döndü yine ilaçla oldum eylül ayında 5 eylülde bir daha kan verdim 0.58 çıktı 14 eylülde bir daha verdim yanı iliskiden 53 gün sonra 0.0 çıktı ama psikolojik olarak sanırım karnım büyüyor sertleşiyor gibi geliyor kahverengi çizgi hep belirgindi bende şimdi gözüme daha çok batıyor kanda çıkmayıpgebelik olabilir mi yoksa psikolojik midir bundan nasil kurtulabilirim korkudanfikirleriniz için teşekkürler şimdiden .

kabız olmuşsundur ya da adet olamadığın için şişmişsindir, pms belirtileri ve kurtulma yolları diye arat google a, oradaki tavsiyeleri uygula rahatlarsın

Hamile değilsin de yapacaksanız adam gibi yapın şu işi :işsiz:
Valla ben kimsenin işine karışmam yorum yapmam ama haklısın yavrum ters ilişki nedir yaa, Allah açık açık yasaklamış hadi ondan korkmuyorlar da ne zevk alıyorlar anlamıyorum. Erkeği tatmin etmekten başka bir iş değil o kendini küçük düşürmek sadece tövbe tövbe. Allah ıslah etsin.

Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Back
X