Gebelik

Aleyna6161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
4
0
1
İyi geceler arkadaşlar adet bittikten 2-3 gün sonra mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum ayrıca göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var göğüs problemi hiç yaşamamıştım böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba teşekkür ederim şimdiden cevabınız için

Peki adetin boyunca da böyle miydin.Ben 2 sene önce mide bulantısı ve göğüs ağrısı adet olduğum halde geçmemişti ve adetim bittikten 3 gün sonra lekelenme oldu doktora gittiğimde dış gebelik olduğu anlaşıldı.Tabi sen de oylesindir demiyorum ama sadece başıma gelenı söylemek istedim.

Adetim boyunca öyle değildim ya adetten sonra başladı aslında özellikle geceleri baş dönmem daha çok oluyor ve göğüs hassasiyeti hiç bilmem yani yaşamadım hiç ilk defa bu adetimden önce başladı adet dönemi geçti ve tekrar başladı yine

Merhaba arkadaslar benim adetim 15 gun gecikti 10. Gun gecikmesinde test yaptim negatif cikti fakat 3 gundur kahverengi akinti geliyor hamile olabilr miyim sizce?

Kizlar lutfen yardimci olun

Merhaba arkadaslar benim adetim 15 gun gecikti 10. Gun gecikmesinde test yaptim negatif cikti fakat 3 gundur kahverengi akinti geliyor hamile olabilr miyim sizce?

Kizlar lutfen yardimci olun

istersen tekrar test yap yada bi kan testi ver belli olur herkese göre değişir canım o

Bi iki gune test yapayim diyorum da umarim hamile bir sekilde cikarim endiseleniyorum buda bana stres yapiyor

Bi iki gune test yapayim diyorum da umarim hamile bir sekilde cikarim endiseleniyorum buda bana stres yapiyor .
Canım bende bebek çok istiyorum banada aynısı olmuştu ama stresten umarım sen hamilesindir kahverengi akıntı adet öncesi çok sok olur genelde Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Canım bende bebek çok istiyorum banada aynısı olmuştu ama stresten umarım sen hamilesindir kahverengi akıntı adet öncesi çok sok olur genelde Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
Canim Benm normalde adetimden once kahverengi akinti geliyodu arkasina hemen adet oluyordum 15 gun gecti ve 3 gundurde kahverengi akintim geliyor az az arada kan ile karisik geliyor iste

Merhaba arkadaslar benim adetimin gecikmesi bugun 3.gun ve bugun cok az kahverengi leke geldi sizce bu durum nedir

Kızlar adete 6 gün kala idrarda pozitif çıktı kan teSti de verdim bekliyorum böyle durumda olanlar var mı

Eklentiler

• FBE06532-7EA8-4512-AF55-40EB21C2A64F.webp
    FBE06532-7EA8-4512-AF55-40EB21C2A64F.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 28
Back
X